Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON IMENOVANJA

Marijan Kustić: Mamić nema utjecaja u Savezu, a Vatreni će igrati po cijeloj Hrvatskoj

Zagreb: Članovi skupštine HNS-a dolaze na izboru sjednicu u hotel Westin
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
29.07.2021.
u 13:39

Marijan Kustić je novi predsjednik HNS-a, a nakon novog angažmana predsjednik je stigao i pred medije kako bi pojasnio svoju viziju novog vodstva HNS-a

Marijan Kustić pristigao je pola sata nakon što je službeno izabran za novog predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza u hotelu Westin na press konferenciju u pratnji svoga prvog pomoćnika Tomislava Svetine i glasnogovornika HNS-a Tomislava Pacaka. 

Kustić je zahvalio svima na podršci i rekao kako se nada uspješnom radu u budućnosti Saveza, a Svetina je naglasio kako je ovo njegov najveći uspjeh i kruna karijere. 

POGLEDAJTE VIDEO: Podrška braći Sinković uoči finala

O obećanjima Kustić kaže:

- Imamo puno planova, ali prioritet je ulaganje u infrastrukturu. To je podiglo kvalitetu, već samim hibridnim terenima, a nastavit ćemo i dalje. Zato sam naglasio da moramo  surađivati s lokalnom samoupravom. 

- Sigurno je da ćemo više pitati i struku i da ćemo takve ljude uvoditi u Savez. To će pokazati u kojemu smjeru će ići ovo vodstvo u Savezu.

O pitanju stadiona: 

- Rekao sam više puta da bih volio na Maksimiru vidjeti novi stadion, ali naša je želja da hrvatska reprezentacija igra po cijeloj Hrvatskoj. 

Ima li Zdravko Mamić utjecaja na HNS?

- Ne. Rekli smo to više puta. HNS ima svoje vodstvo, skupštinu i mi pokazujemo tko vodi Savez i tko odlučuje o tome - rekao je odlučno i kratko novi predsjednik nakon čega se i zahvalio novinarima te naglasio kako je novo vodstvo uvijek spremno za suradnju. 

 

Ključne riječi

Komentara 15

LI
lipa75
14:33 29.07.2021.

Ovom konobaru sa završenim kvazi fakultetom će se svjetske nogometne veličine samo isprdavati. Šuker nije bio pametan niti obrazovan, ali je bar poznat u svijetu.

NO
Noštromo
19:46 29.07.2021.

Politika političarima, predsjednici HNS trebaju biti ljudi koje ne interesiraju političke stranke u Hr. Hrvatska ima bivših poznatih nogometaša koje ne interesira politika.

JO
Joks56
17:18 29.07.2021.

Ah da,kustić ima 2 .mjesto na svijetu i svi ga poznaju,čak iu Africi,a Šuker je igrao u 3.Gospićkoj ligi i nitko nema pojma o njemu,e politiko ,politiko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije