Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANCUZI BOLJI

Pavić izgubio i drugo finale ove godine u Roland Garrosu

Mate Pavić Oliver Marach
Foto: PA/Pixsell
1/4
09.06.2018.
u 19:48

Od njega i Austrijnaca Olivera Maracha bolja je bila francuska kombinacija Pierre-Hugues Herbert i Nicolas Mahut sa 2:6, 6:7.

Mate Pavić izgubio je i drugo finale na ovogodišnjem Roland Garrosu. Nakon mješovitih parova, danas nije uspio slaviti ni u muškim parovima.

Od njega i Austrijnaca Olivera Maracha bolja je bila francuska kombinacija Pierre-Hugues Herbert i Nicolas Mahut sa 2:6, 6:7 (4).

Tijek meča: Pavić/Marach - Herbert/Mahut 2:6, 6:7

2:6, 6:7 - U tie breaku Francuzi su bili bolji te hrvatsko-austrijsko kombinaciji prepustili četiri poena za slavlje 6:2, 7:6

2:6, 6:6 - U 12. gemu drugog seta Pavić i Marach imali su čak četiri break lopte, no nisu iskoristili nijednu, pa će o odluka pasti u 13. igri.

2:6, 4:4 - Odmah su Pavić i Marach odgovorili Francuzima, iskoristili prvu break loptu i vratili se u meč.

2:6, 3:4 - Prvi break u drugom setu napravili su Francuzi i to tako da je Marach na break loptu napravio dvostruku pogrešku.

2:6, 3:3 - Nastavlja se borba u drugom setu gdje svi tenisači sigurno drže servis.

2:6, 2:1 - Prva tri gema drugog seta nisu ponudila nikakvu dramu, tu su oba para sigurno dobila svoje servis gemove.

2:6 - Herbert i Mahut lakoćom su priveli prvi set u svoju korist sa 6:2

2:5 - U sedmom gemu vidjeli smo još jedan break, ovog puta lakoćom je servis izgubio Marach, pa će Francuzi servirati za prvi set.

1:2 - Imali su Pavić i Marach dvije prilike da odmah vrate break, no nisu ih iskoristili. I Marach je imao problema na svoj servis, Herbert i Mahut imali su čak tri break lopte, no nisu ih iskoristili pa je hrvatsko-austrijska kombinacija dobila prvi gem u meču.

0:1 - Nije dobro krenulo za Pavića u finalu, odmah je izgubio servis, te su Francuzi poveli.

Komentara 2

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
13:31 10.06.2018.

Sramotno... Zar se tako predstavlja domovina u svijetu???

KR
Kraken
19:23 09.06.2018.

Idemo Mate ponosu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije