Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Lokomotiva zabila u završnici i nanijela Jovićeviću poraz u tek drugoj utakmici na klupi Dinama!

Lokomotiva - Dinamo
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/4
12.06.2020.
u 23:00

Utakmicu su prethodno bolježili vratari Ivo Grbić i Dominik Livaković,

U utakmici 28. kola Prve HNL Lokomotiva je na stadionu u Kranjčevićevoj ulici svladala Dinamo s 1:0 pogotkom u 90. minuti utakmice nakon što se dugo vijećalo u VAR sobi je li Nikola Moro igrao rukom.

Taj jedini pogodak na utakmici postigao je Marko Tolić iz kaznenog udarca, a Moro je na kraju kažnjen drugim žutim kartonom. 

Utakmicu su prethodno obilježili vratari Ivo Grbić i Dominik Livaković, s time da je svakome od njih pripalo jedno poluvrijeme. Grbić je dva puta fantastično reagirao u prvome dijelu, dok je vratar Dinama briljirao u nastavku uz nekoliko veličanstvenih intervencija.

Onu najbolju smo vidjeli u 85. minuti, kada je uspio dići loptu iznad grede nakon što je silovito i vrlo precizno gađao upravo Tolić s dvadesetak metara.

Vodeći Dinamo je ostao na 68 bodova, 17 više od drugog Hajduka i treće Rijeke, dok je Lokomotiva četvrta sa 49 bodova, četiri više od petog Osijeka koji će u subotu gostovati kod Slavena Belupa u Koprivnici.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar I Shot Kunta Kinte
I Shot Kunta Kinte
23:22 12.06.2020.

Najzadovoljniji moze biti... sudac! Da je dosudio ovakav jedanaesterac i to u 90. minuti protiv Hajduka, prije svega cijeli ovaj izvjestaj sa utakmice bi bio posvecen upravo njemu! I barem slijedeca dva tjedna bi se samo o tome pisalo, kao dokaz zavjere protiv najboljeg kluba u Hrvatskoj kojem suci ne dozvoljavaju da bude prvi! Treba li uopce spominjati kakvo zaglusujuce kmecanje bi to bilo?! Ovako, samo je zabiljezeno da je Lokomotiva postigla gol iz jedanaesterca, i pojeo vuk magarca.

ST
stefj
22:00 12.06.2020.

Za sada se Jovićević čini puno lošijim trenerom od Bjelice... Obrana djeluje puno nesigurnije, prednjeg bloka skoro i nema, igrači se često izgube u igri, itd... No, možda je to stvar neuigranosti u novoj formaciji, možda nedostatak/izbor nekih igrača i sl. Treba pustiti još neko vrijeme, no s ovakvom igrom teško da će se moći protiv malo bolje ekipe... Vidjet ćemo kako će to izgledati protiv Rijeke, Gorice ili Hajduka...

DU
Deleted user
00:55 13.06.2020.

Teoreticarima zavjere preporucam da pogledaju utakmicu, dinamo pod novim trenerom i jos vaznije bez Olma, nema vise tu takcicku zrelost, bez theofilla u obrani cesto je livakovic na streljani i protiv intera u orijateljskoj i varteks i sad lokomotiva... AA orsic i petkovic su bez olma kao imicijator brzog razmisljanja puno slabiji na terenu, a majer ili ivanusec ne razmisljaju u igri tako brzo A lokkmktiva je iskoristila pogresku obrane i to je to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije