Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRO DRUGO POLUVRIJEME

Dinamo minimalno poražen u Norveškoj, ali na Maksimiru je sve otvoreno

Dinamo minimalno poražen u Norveškoj, ali na Maksimiru je sve otvoreno
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
16.08.2022. u 22:55

Nogometaši zagrebačkog Dinama poraženi su sa 1:0 na gostovanju kod norveškog prvaka Bodo/Glimta u prvoj utakmici doigravanja za ulazak u Ligu prvaka.

Pogodak za pobjedu Norvežana postigao je u 37. minuti udarcem glavom Amahl Pellegrino na ubačaj Mugishe. Uz to treba naglasiti da je nakon jednog ubačaja i Salvesen glavom opasno pucao, ali greda je spasila Dinamo.

Nije to bila sjajna Dinamova partija. U prvom je dijelu momčad Ante Čačića dozvolila Norvežanima da preuzme inicijativu. Oni su do posjeda lakše dolazili visokim pritiskom kojim su stvarali velike probleme Dinamovoj zadnjoj liniji koja nije mogla iznijeti loptu na suparničku polovicu.

Dinamo je boljom igrom u nastavku stvorio nekoliko prilika, u 71. minuti je Martin Baturina i postigao pogodak, ali je on poništen zbog zaleđa u kojem se u začetku akcije našao Bruno Petković koji je u 86. minuti iz najbolje Dinamove šanse poslao loptu pokraj vrata sa 14 metara.

Uzvrat na Maksimiru na rasporedu je u srijedu, 24. kolovoza, s početkom u 21 sat.

>> Pogledajte atmosferu na Maksimiru na susretu Dinama i Hajduka

Komentara 64

PR
prahrvat
22:53 16.08.2022.

Dinamo je s Petkovicem i Ivanusecom igrao duplo bolje

JU
juma
19:57 16.08.2022.

Opet Ljubičić na lijevom beku. Trebaće pomoć Oršića i ostalih, inače će biti gadno.

KA
kažemja
22:45 16.08.2022.

Malo se previše uzdiže taj Bode ,klub koji je dva puta bio prvak Norveške i koji nikad nije igrao Ligu prvaka nije neka nepremostiva prepreka .Ako ostane 1:0 mislim da Dinamo ima velike šanse proći dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije