Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMINANTNA PREDSTAVA

Filip Hrgović deklasirao srpskog boksača! Rušio ga je triput prije nego se umiješao sudac

Filip Hrgović deklasirao srpskog boksača! Rušio ga je triput prije nego se umiješao sudac
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
05.12.2021. u 03:00

Filip Hrgović u 14. borbi profesionalne karijere nije imao nikakvih problema doći i do 14. pobjede! Emir Ahmatović nije imao nikakve šanse i to je pokazatelj boksačkom svijetu da je vrijeme da najbolji hrvatski boksač dobije protivnika doraslog njegovu statusu!

Njemački borac srpskih korijena u posljednji trenutak zamijenio je Amerikanca Alexandera Scotta i nije imao ni najmanje laku zadaću, no hrabro je pristao na meč i hrabro je ušao u njega. Ali, klasa se odmah prepoznala...

Svaki nalet protivnika, deset centimetara viši i gotovo devet kilograma teži Filip lako je branio pa ekspresno uzvraćao. Ispočetka je imao malo više opreza, nije se zaletavao, dopustio je Ahmatoviću da se ispuše, pritom ga udarao u tijelo, a potom i sve češće u glavu, kako se gard spuštao, otvarao...

>>> Filip Hrgović: Moje vrijeme tek dolazi!

 

U takvoj teškoj situaciji, Ahmatović je iz očaja išao naprijed bezglavije, otvarao se i Filipovi snažni udarci samo su dolazili sa svih strana. Iako nije izgledao brzo na nogama, Hrgović je doslovno stjerao protivnika u kut kako je htio, potom i na užad.

I u posljednjoj trećini druge runde, Ahmatović pada prvi put. Diže se i nakon tridesetak sekundi pada ponovno, ali spasio ga je gong.

Hrgović je u tim trenucima imao usredotočen pogled, svjestan da će sve riješiti. To mu je dalo dodatni adrenalin i od prve sekunde treće runde lomio je protivnika, dok mu ponovno nije "oduzeo tlo pod nogama".

- To je to, prijatelju, gotovo - rekao je sudac i prekinuo borbu.

Poruka koju je Hrgović ovom borbom poslao snažna je i zasigurno glasna. Neka iduća godina bude godina u kojoj će naš najbolji borac dobiti priliku pomicati svoje granice...

Komentara 25

Avatar GeniKameni
GeniKameni
02:53 05.12.2021.

Bravo za Hrgovicev "management team"! Jos jedan protivnik za kojeg nitko nikad nije cuo, kojeg je tesko rangirati! Hrgovicu ako Boga znas, rijesi se tih idiota i mandrila oko sebe... jer s njima nigdje neces stici.

Avatar Cadafel
Cadafel
08:31 05.12.2021.

Sljedeći na redu Joža Manolić

HE
Herceg56
06:34 05.12.2021.

Bravo Filipe 🔝

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije