Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOSIT ĆE GA NA EURU

VIDEO Hrvatska reprezentacija predstavila nove dresove. Kako vam se sviđaju?

Zagreb: Ekskluzivno predstavljanje novih dresova hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/18
18.03.2024.
u 17:38

To će biti hrvatski dresovi iduće dvije godine. Domaći dres je crveno-bijeli, ali s nikad većim kvadratićima, dok je gostujući plavi.

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se danas u Zagrebu uoči pripremnog turnira koji će ovaj vikend igrati u Egiptu. Vatreni će su u jednom trgovačkom centru predstavili i novu garnituru dresova.

To će biti hrvatski dresovi iduće dvije godine. Domaći dres je crveno-bijeli, ali s nikad većim kvadratićima, dok je gostujući plavi.

Dresove su predstavili Ivan Perišić, Lovro Majer, Marin Pongračić i Martin Erlić koji su u njima izašli na pozornicu.

- Silno sam ponosan što sam imao tu privilegiju najviše puta odjenuti hrvatski dres, ali uvijek se iznova obradujem novoj garnituri koja slijedi naš prepoznatljivi uzorak. Hrvatska šahovnica čini naš dres jedinstvenim, a to se pogotovo odnosi na prvu garnituru koja ovaj put donosi velike crvene i bijele kvadrate i moram priznati da mi se iznimno sviđa kada vidim ovaj novi dres uživo. Također, dopada mi se atraktivan dizajn pričuvnog dresa koji me, zahvaljujući kosim kvadratima, dizajnom vraća u 1998. godinu i legendarne Vatrene koji su na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj postali inspiracija mnogim mladim nogometašima, pa tako i meni - rekao je kapetan hrvatske reprezentacije, Luka Modrić, kojemu je ovo deveti set dresova otkad je prvi put zaigrao za reprezentaciju.

Zagreb: Ekskluzivno predstavljanje novih dresova hrvatske nogometne reprezentacije
1/18

- Naravno da smo odlučni u viziji da prvi hrvatski dres mora biti u bojama naše šahovnice, a sviđa mi se što je Nike kreirao jedan novi, hrabar i maštovit dizajn tog prepoznatljivog uzorka, s nikad većim crveno-bijelim kvadratima. Dres uistinu izgleda moćno i snažno, baš kao i naša reprezentacija na terenu. Istovremeno, siguran sam da će i drugi dres biti vrlo popularan među navijačima jer podsjeća na legendarnu 1998. godinu. Dresovi 'vatrenih' uvijek u sebi nose snagu hrvatskog identiteta i tradicionalnu šahovnicu koja u svakom igraču i navijaču iznova budi izražen nacionalni ponos - izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

- Meni je fantastičan, meni čak jedan od najljepših. Posebno sada kada ga vidim uživo - rekao je Martin Erlić o dresu, dok je Pjaca izjavio:

- Nisam siguran koji mi je bolji, crveno-bijeli ili plavi.

 
 
 
 
 
 
 
 

Komentara 26

Avatar rubinet
rubinet
18:30 18.03.2024.

A gdje nestadoše bijelocrveni kvadratići? Ukloniše ih.

ZO
zovi
21:19 18.03.2024.

Volim Hrvatsku i sve naše ekipe u svim sportovima,ali ovaj crveno bijeli dres je stvarno loš. Još dajte dečkima crvene noseve i spremni smo za cirkus... Gostujuća kolekcija je odlična. Ovo sa kockama nikako da uspije, dajte malo decentnije...

Avatar Ponikvarac
Ponikvarac
21:47 18.03.2024.

Jedino što je tu dobro je prvo bijelo polje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije