Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Eva Grgić, Hina
RUTINSKI PREKO ISTRE

Oršić zabio dva komada već u prvom dijelu, Emreli dodao još jedan za slavlje plavih

Oršić zabio dva komada već u prvom dijelu, Emreli dodao još jedan za slavlje plavih
Foto: Igor Soban/PIXSELL
15.04.2022. u 19:58

Nogometaši zagrebačkog Dinama povećali su svoju prednost na vrhu ljestvice Prve HNL uverljivom 3-0 (2-0) domaćom pobjedom protiv Istre 1961 u susretu 31. kola.

Dvostruki strijelac za branitelja naslova bio je Mislav Oršić (8, 45), dok je početkom nastavka na 3-0 povisio Mahir Emreli (50).

Dinamu je put ka pobjedi uvelike olakšao gostujući branič Perković početničkom pogreškom u samom otvranju utakmice, njegovo preslabo dodavanje prema vrataru Lučić presjekao je Ademi, pokušaj domaćeg kapetana Lučić je uspio blokirati, ali lopta je stigla do natrčalog Oršića koji nije imao težak zadatak pogoditi mrežu. 

15.04.2022., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 31. kolo, GNK Dinamo - NK Istra 1961. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Na 2-0 Oršić je povisio na samom kraju prvog poluvremena kada je Špikić pobjegao lošem Perkoviću po desnom krilu, uslijedilo je dodavanje za Ademija koji je odličnom povratnom loptom proigrao Oršića koji je bio precizan sa 12-13 metara.

Da ne bi bilo nikakvih nedoumica oko konačnog rezultata pobrinuo se Emreli koji je u 50. minuti pospremio odbijanac u mrežu nakon udarca Oršića i obrane Lučića.

Vodeći Dinamo sada ima 66 bodova, pet više od drugog Osijeka, odnosno 10 više uz utakmicu više od trećeg Hajduka. Istra 1961 je deveta sa 26 bodova, koliko ima i osmi Šibenik, no posljednji Hrvatski dragovoljac zaostaje 11 bodova.

Komentara 8

DU
Deleted user
17:58 15.04.2022.

Ajmo Dinamo

Avatar von Šoštarić
von Šoštarić
19:59 15.04.2022.

Ovog Gojaka treba nekome pokloniti..bilo kome tko ga želi..Bočkaja na skidanje kila kroz maksimirski park,a s njim još pola momčadi svaki dan od pet do deset km trčanja poslije treninga..a bekovi i krila na sto metri 10 sec..pa da vidimo tko je za Dinamo..

TO
tomedosen
18:56 15.04.2022.

Kopiću ti si zaista dijete sreće, momčad te izvlači od kad si sjeo na klupu Dinama. Ako je ovo tvoje poimanje nogometa onda si ti uvreda za Dinamo, usput što vidiš u Bočkaju pa on je sporiji od Samoborčeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije