Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S FRANCUSKOM NA POLJUDU

Zlatko Dalić objavio sastav pa dodao: Ne leži mi Liga nacija, sve loše dogodilo se u ovom natjecanju

Split: Konferencija za medije reprezentacije Hrvatske pred utakmicu s Francuskom
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/7
05.06.2022.
u 18:26

- Svatko ima pravo na kritiku i svoje mišljenje. Ne zamaram se time. Neka svatko kaže ono što misli, a ja radim najbolje što mogu. Odveo sam Hrvatsku na tri velika natjecanja, uvijek prvi u grupi, drugi smo na svijetu...

Uvjerljivi poraz od Austrije (0:3) hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji još je u mislima, no nema vremena za plakanje. Vatreni će sutra u Ligi nacija na Poljudu (20:45) najteži mogući ispit - stiže Francuska.

>> Gledajte konferenciju uživo

Utakmicu su najavili hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić i Luka Modrić. Što je kapetan rekao, možete pročitati OVDJE.

- Nezgodan poraz, ali nemam dečkima što prigovoriti. Ne ide, a niti mene ide Liga nacija, sve što je bilo loše dogodilo se u ovom natjecanju. No, sada ne smijemo potonuti i pasti. Vadimo se protiv svjetskih prvaka, ali mislim da to možemo. Igračima nije lako, no pokušat ćemo se skupiti pred punim stadionom i smoći snage i energije. Kakva god da Francuska bude, bit će jaka i moćna - rekao je Dalić i dodao:

- Ponavljam, ne leži mi Liga nacija. Ali predaja ne dolazi u obzir, svaka utakmica koju Hrvatska igra je važna.

Sastav za Francusku?

- Branit će Livaković, takav je dogovor. Lijevi bok Sosa ili Barišić Na desnom boku osim Juranovića nemamo rješenje. Probat ćemo Erlića, Vida se spremio, tu je i Šutalo... U vezi imamo Brozovića, Kovačića i Modrića. Brekalo, Kramarić i Budimir u fazi napada. U drugom poluvremenu ćemo napraviti pet zamjena i osvježiti igrače. Moramo biti bolji u obrani jer Francuzi koriste greške.

Što kaže o svojim kritičarima?

- Svatko ima pravo na kritiku i svoje mišljenje. Ne zamaram se time. Neka svatko kaže ono što misli, a ja radim najbolje što mogu. Odveo sam Hrvatsku na tri velika natjecanja, uvijek prvi u grupi, drugi smo na svijetu...

Situacija s Vlašićem?

- Nije u igri, nema minutažu, a treba igrati da može pokazati sve što zna. Ja znam koliko vrijedi i može, vjerujem u njega. Mislim da je ovo najbolji pristup prema Nikoli, očekujem da će nam biti važna karika i naći pravi klub.

Komentara 13

ST
stefj
22:58 05.06.2022.

Ne leži mu liga nacija, a kakti je Europsko bilo OK? Koja je ono bila tvrdoglava ideja s Rebićem samim u napadu? Bilo je dovoljno samo jedno pitanje - kako tom čovjeku dodati loptu, pa da se vidi apsurd te ideje... Ak dodaš u njega, odbije se, ako mu daš u for, to ne shvati i ne krene. Jedan od većih promašaja, ta taktika.... A i kvalifikacije su bile lutanje i to u relativno laganoj grupi. Realno smo se trebali prošetati kroz grupu, a jedva smo prošli...

OS
osijek68
19:54 05.06.2022.

Diletant

Avatar Brko
Brko
19:45 05.06.2022.

Zašto Brekalo? Što je on napravio da je zaslužio ponovno biti u prvoj postavi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije