Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okršaj na Kvarneru

Osijek izborio remi na Rujevici i zasjeo na čelo ljestvice, Bočkaj zabio spektakularan gol

HNK Rijeka i NK Osijek susreli se u 13. kolu Prve HNL
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/2
29.11.2020.
u 18:58

Bila je to čvrsta utakmica bez previše prilika, a sve najvažnije dogodilo se u zadnjih pola sata

Nogometaši Osijeka preuzeli su vodstvo na ljestvici Prve HNL nakon što su u susretu 13. kola na Rujevici odigrali 1:1 protiv Rijeke.

Bila je to čvrsta utakmica bez previše prilika, a sve najvažnije dogodilo se u zadnjih pola sata. Rijeka je 59. minuti ostala s igračem manje nakon što je Domagoj Pavičić isključen zbog drugog žutog kartona. 

Međutim, samo pet minuta kasnije domaćin je poveo golom Franka Andrijaševića. 

Smolčić je ubacio s velike udaljenosti, obrana Osijeka nije dobro reagirala, Majstorović je prekratko skočio, a Andrijašević primio loptu i poentirao s 15 metara uz vratnicu.

Izjednačio je Petar Bočkaj spektakularnim udarcem u 83. minuti. Pogodio je iskosa s desne strane s više od 20 metara. 

U nedjelju se trebao igrati i veliki derbi između Dinama i Hajduka, međutim susret je odgođen jer su Modri tražili odgodu zbog europskih obveza.

Na ljestvici vodi Osijek sa 27 bodova, Dinamo je drugi sa 26 bodova i dva susreta manje, dok je Gorica treća sa 23 boda. 

Hajduk je četvrti sa 17 bodova, a Rijeka na petoj poziciji ima 16 bodova, no momčad s Rujevice ima čak četiri utakmice manje.

Posljednja tri mjesta drže Lokomotiva, varaždin i Istra sa po devet bodova.

Ključne riječi

Komentara 59

SA
sani1
19:03 29.11.2020.

Bočkaj? Jel’ to onaj što ga je zabio i benzijskoj pumpi?

ST
stefj
18:48 29.11.2020.

Vidi se da Bjelica uči igrače i scenskim nastupima. To se zove kompletan igrač, nakon karijere može odmah u Hollywood...

HR
hrvat123
23:01 29.11.2020.

ja neki dan napisal da budu Rijeki izbacili igraca samo da Osjek ne izgubi, stvarno smjesno protiv Osjeka sve jace momcadi imaju iskljucenog igraca a Osjek igra najprljaviji nogomet u HNLu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije