Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL
Povratak na članak

Mamić pogodio sa zamjenama u nastavku, Dinamo ponovo izbio na vrh ljestvice

U poluvremenu je Mamić napravio tri izmjene, izašli su Majer, Burton i Čabraja, a umjesto njih su ušli Tolić, Gvardiol i Kastrati. I upravo su njih trojica bili najzaslužniji za Dinamovo buđenje

Komentari 16

ZG
zgrcevic
19:18 28.02.2021.

Ovaj novinar koji se krije iza "Autor: Večernji list" stvarno ne zna da je i Petković igrao protiv Rusa. Tolika šlampavost je nevjerojatna. Opet ističu najprije kako je prvo poluvrijeme Dinamo igrao lošije. Pogledajte euro utakmice pa možete vidjeti puno takvih primjera. Zar očekivati da 90 min jedna ekipa totalno dominira, igra na jedan gol, nije realno, iako ima i takvih utakmica. Koliko je udaraca u okvir gola uputio Belupo. Dinamo je bolja i jača ekipa. Koliko prekršaja nad dinamovcima nije dosuđeno? Bravo Dinamo, uvijek smo uz Vas!!

VL
FR
freeshooter
19:26 28.02.2021.

Znam da je teško do prvih 11, no volio bih da Tolić više igra, sa njime se dobiva brža protočnost i okomitost, lucidnost i tehnika savršeni, mora igrati više, također šteta za situaciju sa Hajrovićem, on je sigurno klasa, neznam da li se tu još nešto da promijeniti, neki su u velikom padu, nekima nije mjesto u dinamu, no Zoki sve vidi i sve zna, pa uvijek dobro i ispravno odreagira, zato i radi provjere na ovakvim utakmicama, idemo dalje...

VL
PA
pappmisi
18:43 28.02.2021.

Ajmo Dinamo !! Ne znam sta trasi Misic u Dinamu, !!!! MARKO TOPIC mora dobijati vise minuta, utakmica - Odlican nogometas !!

VL
MA
Marsi
19:03 28.02.2021.

Rutinska pobjeda , iako to nije tako izgledalo u prvom poluvremenu.

VL
PE
peronja
08:44 01.03.2021.

pa ne igra Mamić Loto, pa da 'pogađa'. Očito da zna kaj dela, rezultati govore. A razni junci, delači, krasneci i ostali hebivetri, kukajte nad svojom sudbino kaj morate gledati dobar i uspješan Dinamo.

VL
CV
cvitanich
09:34 01.03.2021.

Mislim kako bi Tolić trebao više igrati. Odličan igrač, pravi znalac i pravi Dinamovac! A Mišić bi možda formu trebao loviti u drugoj ligi u Dinamu II. A ako Dalić ne pozove Gvardiola za EP, onda je ili slijep ili zlonamjeran!

VL
ST
stefj
23:35 28.02.2021.

Drugo poluvrijeme puno, puno bolje. Opet promašeno prvo i ulazak u utakmicu...

VL
ST
stefj
17:58 28.02.2021.

Kako loš Dinamo. Onaj Mišić neka lovi formu u Dinamu II ovdje nema neke koristi od njega... Opet loše postavljena igra, opet loš ulazak u utakmicu. Sva sreća da je Slaven potpuno bez ambicije...

VL
MA
Marsi
17:59 28.02.2021.

Poprilicno lose. Mnogo trke i to je sve...

VL
PS
popevke sAm slagal
17:10 28.02.2021.

Blažičko, za takav neobjektivan komentar o kriminalcu kojim je upravljala mafija, da sam ja tvoj poslodavac, dobio bi ti od mene ne samo otkaz nego i nogom u glupu stražnjicu. Sramota od komentatora.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.