Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPLET SKUPINE A
Povratak na članak

Senegal izbacio Ekvadorce i prošao dalje (1:2), prva Nizozemska očekivano dobila Katar (2:0)

Danas smo krenuli u završnicu borbe po skupinama. Za početak su nam na rasporedu bile dvije utakmice iz grupe A i saznali smo koje dvije reprezentacije putuju u osminu finala. Tablicu su s četiri boda predvodili Nizozemci, kojima su za prolaz bili važni bodovi protiv već ispalog domaćina Katara, dok je Ekvador išao na tada trećeplasirani Senegal. Senegalci i Ekvador na poluvrijeme su otišli bez pogodaka, a u nastavku je uslijedila prava borba puna pogodaka, u kojoj su Afrikanci izašli kao pobjednici te na kraju izborili prolaz. Nizozemci su, pak, opravdali ulogu favorita i pokazali koliko su bolji od domaćih Katarana.

Komentari 1

Avatar southman
southman
18:20 29.11.2022.

Ekvador je ionako na prevaru došao na SP.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.