Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dočekao poziv

Nenad Bjelica prokomentirao veliku vijesti vezanu uz Olma

Dani Olmo
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/6
09.11.2019.
u 16:07

– Bilo mi je teško zaspati jer sam bio u euforiji, sada sam svjesniji svega - kazao je mladi Španjolac

Veselo je bilo u petak u Maksimiru kada je stigao dopis Španjolskog nogometnog saveza u kojem piše da je Dani Olmo pozvan u A španjolsku vrstu.

Dosad su za njega stizali pozivi za mladu reprezentaciju, ali sad je objava kandidata španjolskog izbornika A reprezentacije Roberta Morena dočekana s oduševljenjem.

Evo kako je Olmo prokomentirao ostvarenje svog velikog sna nakon prospavane noći:

- Saznao sam na treningu, prije nisam znao niti sam uopće razmišljao o tome. Izbornik me nije zvao osobno. Prvi osjećaj je bio super, kad je trener počeo pričati, nisam ni znao da se radi o meni. Dok je govorio da imamo još jednog reprezentativca, nisam znao o kome priča. Nisam imao pojma, ovo je bio moj san.

- Sad je već to malo realnije, teško sam spavao od euforije, ali danas sam bolje i sutra ću biti još bolje, trebamo se fokusirati na Rijeku - Istaknuo je Olmo i dodao: 

- Dobijem li minutažu protiv Rijeke dat ću sve od sebe. Ne znam hoću li predriblati šest igrača ili ne, to je nebitno, važna je samo pobjeda.

Na temu se nadovezao i Nenad Bjelica:

- To je velika pohvala za sve nas u Dinamu. Olmo je sedmi igrač koji je unazad godinu dana postao A reprezentativac svoje zemlje. Jako smo sretni i ponosni.

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
15:01 09.11.2019.

Nema sumnje Bog je nagradio ovog mladog i samozatajnog dečka a vrsnog nogometaša koji se nije pomamio za velikim novcima već mu je samo igra bila misao vodilja ⚽

MI
Mikiboy
15:50 09.11.2019.

Ma dečko je fantastičan. Sretno mu bilo. I naravno-zaslužio je poziv

Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
17:33 09.11.2019.

Odličan igrač i krasan mladi čovjek, drago mi je zbog njega. Čestitam Dani i sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije