Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga

Osijek mora na bugarski ili crnogorski klub, Hajduk na latvijski ili albanski!

Hajduk - Osijek
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
19.06.2019.
u 14:24

Hajduk će u prvom kvalifikacijskom kolu Europske lige zaigrati protiv Gzire United s Malte, a Rijeka se natjecanju pridružuje tek u trećem.

Hajduk i Osijek doznali su protivnike u 2. kvalifikacijskom kolu za Europsku ligu. Osijek će natjecanje započeti protiv boljeg iz ogleda bugarskog CSKA i podgoričkog Titograda, dok Hajduk čeka boljeg iz susreta latvijskog Ventspilsa i albanske Teute.

Oba hrvatska kluba bit će u prvoj utakmici gosti, no u slučaju splitske momčadi treba naglasiti da najprije mora proći iskušenje s malteškim klubom. Podsjećamo, Hajduk u prvom kvalifikacijskom kolu čeka Gzira United. 

Dodajmo da je nešto ranije obavljen i ždrijeb 2. kvalifikacijskog kola Lige prvaka. Dinamo će ići na boljeg iz ogleda Šerifa i Saburtala.

Rijeka se Europskoj ligi pridružuje u trećem kvalifikacijskom kolu.

CSKA Sofija (BUG)/OFK Titograd (CG) - Osijek (HRV)

Ventspils (LAT)/Teuta (ALB) - Gzira United (MLT)/Hajduk Split (HRV) 

Prve utakmice su na rasporedu 25. srpnja, a uzvrati 1. kolovoza.

Foto: Uefa.com

Foto: Uefa.com

Foto: Uefa.com

 

 

Komentara 7

UV
Uvjekprotiv
15:04 19.06.2019.

Za Gospu se posvećuju prvenstvu i eventualno kupu!

Avatar dzambo
dzambo
22:43 19.06.2019.

OFK Titograd ak ''prodje'' bit ce prava ''junacka'' tekma protiv Osijeka ...posebno u Titogradu.....al tesko da ce morat u Titograd bit ce izgleda Bugarska a nije ni daleko za putovat...

JU
juma
17:19 19.06.2019.

Po naslovu izgleda kao da je Hajduk vec dan nakon izvlacenja prosao prvo kolo kvalifikacija. Sto ti je snaga i moc!! Maltezani su izgleda odustali kada su shvatili tko im je protivnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije