Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

VIDEO Trener Dinama komentirao ždrijeb Lige prvaka, jedna stvar ga žalosti

Nenad Bjelica i Mirko Barišić
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/6
19.06.2019.
u 12:47

On je jedan odličan i ozbiljan trener, sigurno da će biti u laganoj prednosti jer će imati više informacija nego što ćemo mi o njima. Dobro ćemo se pripremiti za njega, naravno ako oni prođu, oprezan je Bjelica

Dinamo će ići u Moldaviju ili Gruziju u drugom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka. Modri su kao nositelji izvukli moldavski Šerif kojeg vodi Zoran Zekić te gruzijski Saburtalo. Prve utakmice su na rasporedu 23. i 24. srpnja, a uzvrati tjedan dana kasnije. Dinamo će u prvom susretu biti gost, a u uzvratu domaćin. 

Ždrijeb je pratio i trener Dinama Nenad Bjelica koji je krenuo u pripreme s okrnjenim sastavom zbog raznih reprezentativnih obaveza svojih igrača.

>>> Pogledajte komentar Nenada Bjelice na ždrijeb Lige prvaka

– Kada smo dobili ovih deset klubova, rekao sam da je to deset klubova slične kvalitete. Sigurno da će nas Šerif dobro znati ako prođu jer im je trener Zoran Zekić, a momčad iz Gruzije ne znam – rekao je Bjelica koji je otkrio koji su planovi sada kada se znaju protivnici. 

– Sada krećemo u analizu, pozitivno je što te momčadi nisu u prvenstvu. Dobro je što nismo dobili skandinavsku ekipu koje su u prvenstvu. Vjerujem da ćemo biti bolji od ove dvije momčadi, dobro je što ćemo krenuti u isto vrijeme s prvenstvom i pripremama – kaže Bjelica koji je komentirao i trenera Šerifa Zorana Zekića:

– On je odličan i ozbiljan trener, sigurno da će biti u laganoj prednosti jer će imati više informacija o nama nego što ćemo mi imati o njima. Dobro ćemo se pripremiti za njega, naravno ako oni prođu – oprezan je Bjelica koji u uzvratu neće moći računati na podršku publike.

>>> Pogledajte Nenada Bjelicu uoči ždrijeba Lige prvaka

- Nažalost, prvu utakmicu igramo u gostima, a u uzvratu igramo bez podrške naših navijača, ali nadam se da će biti dovoljno za prolaz - zaključio je razgovor o Ligi prvaka Nenad Bjelica. 

>>> Pogledajte što je Nenad Bjelica rekao na Večernjem TV-u

Ključne riječi

Komentara 1

PR
prajdali100
13:48 19.06.2019.

Ajmoooo modri !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije