Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavi u akciji

Dinamova europska čarolija se nastavlja, plavi srušili Bayern!

Dinamova europska čarolija se nastavlja, plavi srušili Bayern!
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
04.03.2020. u 15:57

Dinamove nade nastavljaju europski pohod. Plavi su se pobjedom u Münchenu u trileru jedanaeseraca 8:7 (2:2) protiv Bayerna plasirali u četvrtfinale juniorske Lige prvaka gdje će kod kuće 17. ili 18. ožujka igrati protiv Benfice.

To im drugi put u dvije sezone da su ušli među osam najboljih momčadi. Junak u raspucavanju jedanaesteraca bio je vratar Josipović koji je obranio udarce dvojici Bayernovih igrača.

Dinamo - Bayern
1/16

Dinamo je vodio s 2:0 golovima Krizmanića (2.) i Karrice (29.) i imao još nekoliko sjajnih prilika u nastavku, ali je Bayern uspio izjednačiti.

>>> Pogledajte slavlje nakon utakmice u svlačionici

Hrvatska momčad je sjajno ušla u utakmicu, plavi su poveli već nakon 66 sekundi golom Krizmanića na asistenciju Karrice.

Krizmanić je na rubu kaznenog prostora lijepo primio Karricinu loptu, a potom prošao kroz Bayernovu obranu i zabio za 1:0.

U 29. minuti hrvatska je momčad  je povećala prednost. Jurišić je prošao po krilu, ubacio u kazneni prostor gdje je Šipoš sjajno spustio Karrici, koji je pospremio loptu u mrežu za 2:0.

Bayern je u 36. minuti smanjio na 1:2 nakon ubačaja iz kuta, zabio je Dajaku. 

Plavi su u nastavku imali nekoliko prilika za pogodak, ali nisu uspjeli zabiti. Dinamo je bio kažnjen u 88. minuti, kada je Gvardiol skrenuo loptu u vlastitu mrežu (2:2).

>>> Pogledajte izjave nakon utakmice trenera Igora Jovičevića, te igrača Joška Gvardiola i Edina Julardžije

O pobjedniku su odlučivali jedanaesterci u kojima je naša momčad bila uspješnija - 6:5.

Hrvatska momčad je nakon trijumfa u Münchenu nastavila sjajnu europsku čaroliju.

>> Pogledajte video: BBB dobili bitku, na Valenentinovo vraćeno ime Dinamo

Komentara 15

CO
cokta
16:13 04.03.2020.

😂😂😂 tako to radi jedino Dinamo

SN
snovakor
16:14 04.03.2020.

Čestitke mladim Dinamovcima !!

Avatar Forumas
Forumas
10:53 04.03.2020.

bio sam na utakmici kad je dinamo gostovao kod bayerna prije par godina,jos dok je igrao josip brekalo u juniorima dinama i josip je tada unistio bayern (2:1 za dinamo).idem i danas da vidim ima li koji talent kao stoo je tada bio josip.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije