Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI REPREZENTATIVAC

VIDEO Stjepan Tomas: Hrvatska je najbolja kad je najteže, a bolje da na Euru izvučemo jače protivnike

Zagreb:  Bivši nogometaš Stjepan Tomas
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/5
22.11.2023.
u 12:25

- Pokazali smo da smo najbolji kad je najteže i zasluženo smo otišli na Euro. Armenci su imali zicer kod 0:0, ali siguran sam da bismo okrenuli utakmicu i da smo primili taj gol. Toliko smo karakterno jaki, imamo kvalitetu i siguran sam da bismo se vratili u utakmicu - rekao je Tomas

Hrvatska je u posljednjem kolu osigurala direktan plasman na Europsko prvenstvo u Njemačkoj pobjedom nad Armenijom od minimalnih 1:0. Strijelac pobjedonosnog pogotka bio je Osasunin napadač Ante Budimir koji je glavom poentirao nakon sjajne asistencije Borne Sose.

U emisiji Večernjeg TV-a danas je gostovao bivši vatreni Stjepan Tomas, nekadašnji član Fenerbahcea, Dinama, Galatasaraya i Rubina iz Kazana. S bivšim vatrenim razgovarao je naš novinar Željko Janković.

- Pokazali smo da smo najbolji kad je najteže i zasluženo smo otišli na Euro. Armenci su imali zicer kod 0:0, ali siguran sam da bismo okrenuli utakmicu i da smo primili taj gol. Toliko smo karakterno jaki, imamo kvalitetu i siguran sam da bismo se vratili u utakmicu - rekao je Tomas na početku.

Luka Modrić je opet bio sjajan.

- Dugo nisam gledao utakmicu uživo, jučer sam bio. Fasciniran sam Modrićem, bila je to njegova fantasična izvedba. Drži našu igru u svojim rukama, to me fasciniralo. Imao sam osjećaj da ne možemo izgubiti tu utakmicu. On će još odigrati Euro, a nakon toga moramo pripremiti naše mlade dečke koji će ga zamijeniti. Sigurno da imamo potencijala.

Hrvatska je trećoj jakosnoj skupini uoči ždrijeba.

- Možda je čak i bolje da dobijemo jače protivnike na Euru. Bitno je da smo se plasirali, a tamo je sve otvoreno. Englezi i Francuzi su favoriti, ali tko god nam dođe siguran sam da ćemo se dobro pripremiti. Imam osjećaj da ćemo biti pravi na tom prvenstvu - rekao je Tomas.

Spominjalo se da će Tomas preuzeti Zrinjski.

- Bilo nekih kontakta, obavili smo razgovore - rekao je Tomas.

VIDEO: Mišković: Imamo odličnih igrača u Rijeci, zaslužili su biti u reprezentaciji

 
 

Komentara 3

KU
kublajkhan
11:45 22.11.2023.

Hahaha, pa di ste njega našli? Hoće li gostovati i njegov maser iz Turske i njegov najbolji prijatelj Dario?

Avatar utunelu
utunelu
12:30 22.11.2023.

turska 2-0 wales 2-0 itd itd o tome ne pricas

Avatar damat
damat
11:47 22.11.2023.

ma čemu ta ekskluziva?! popucat će vam serveri od navale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije