Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI ŠPANJOLACA
Povratak na članak

VIDEO Olić: On je naš ubojit igrač i realizator, njemu treba ići lopta kad god može

"Oni isto imaju tih problema kada im ne krene sve dobro, pogotovo u prvih pola sata, ali mi imamo igrače koji im mogu uzeti posjed i tu vidim našu šansu", kaže Ćaleta - Car

Komentari 4

Avatar EU-JOHN
EU-JOHN
20:15 26.06.2021.

Olić: Španjolci su europski, ubojiti igrači i realizatori, njima treba ići u meso i kosti kad god se može jer inaće nas čekaju kanonada, petarda i blamaža u paketu.

VL
VI
VidnoNasrtljiv2
12:08 26.06.2021.

Viceprvaci bi mogli pobrati jedno pet golova i posramljeni otići kući. Šta nije bolje bilo da ispadnu ranije i ne sramote se javno?

VL
PR
Prekosutra
13:05 26.06.2021.

VidljivoNadrtljiv - uz tvoj mentalni sklop Himalayu bi smrvio potres od 2,4 stupnja po Richterovoj ljestvici.. -:)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.