Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATLETICO ISPAO

Real sa sjajnim Modrićem prošao u finale Lige prvaka!

Real sa sjajnim Modrićem prošao u finale Lige prvaka!
Foto: Reuters
10.05.2017. u 22:35
Atletico
2-1
Real
Liga prvaka, polufinale, 20:45, Vincente Calderon, Madrid
-

Kraj utakmice! Real je izgubio 2:1, ali je prošao u finale rezultatom 4:2 ukupno. Realovci će u finalu igrati protiv Juventusa, a Hrvatska imati Luku Modrića i Marija Mandžukića.

89'

Počeo je i pljusak na Vincente Calderonu, čeka se kraj utakmice.

88'

Morata je ušao, strijelac Isco je napustio teren.

85'

Požutio je i Correa.

78'

Correa je odmah bio u odličnoj prilici, no u posljednji trenutak loptu je izbio Ramos.

76'

Correa umjesto Kokea kod Atletica.

73'

Marcelo je ubacio, Benzema tuče glavom, ali pored gola.

68'

Isco je ovim golom izjednačio rekord Bayerna. Opširnije ovdje.

66'

Prilika za Atletico i sjajne obrane Navasa! Carrasco je prošao i gađao suprotni kut, no vratar Reala to brani. Lopta se odbila do Gameira koji je tukao glavom, ali Navas opet brani.

57'

Simeone radi dvije promjene. Gameiro i Thomas su u igri umjesto Gimeneza i Torresa.

50'

U drugom poluvremenu gledamo lošiji nogomet nego u prvom. Real je zadovoljan rezultatom, a Atletico teško može zabiti tri gola.

46'

Počeo je nastavak.

-

Uoči početka uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka na Vincente Calderonu sukobili su se navijači Atletica i Reala. Nerede je morala smirivati policija. Opširnije ovdje.

45'

Kraj prvog poluvremena! Atletico je idealno otvorio utakmicu i poveo 2:0. No, jedan trenutak neopreznosti bio je dovoljan za bljesak Benzeme i gol Isca. Atletico je sada u teškoj situaciji.

42'

GOOOL! Benzema je prošao po desnoj strani i vratio za Kroosa. Nijemac je tukao isprve, a Oblak obranio. No, odbijenu loptu je Isco pospremio u mrežu. Ovaj gol sada puno toga mijenja, Atletico sada mora postići tri gola za prolazak.

38'

Pokušaj Isca, ali ravno u Oblaka.

37'

Zaiskrilo je sada, igrači su jako nervozni. Sada je požutio Gabi, no čini se da se sudac Cakir u svemu tome ne snalazi najbolje.

34'

Žuti karton dobili su Godin i Ramos.

30'

Prošlo je pola sata utakmice, Atletico ima rezultat koji ga drži u igri. Domaćini moraju zabiti još jedan gol da ponište prednost Reala iz prve utakmice.

25'

Real je zagospodario terenom, Atletico se grčevito brani.

20'

Real se oporavio od šoka i sada pritišće Atletico.

16'

GOOOL! Griezmann je s 11 metara povisio na 2:0. Tukao je po sredini vrata, Navas je bio na lopti, no završila je u mreži.

15'

Jedanaesterac za Atletico! Varane je srušio Torresa!

12'

GOOOL! Atletico je poveo 1:0. Nakon udarca iz kuta s desne strane Saul je odlično skočio i glavom doveo Atletico u vodstvo. Bolji start domaćini nisu mogli zamisliti.

8'

Carrasco je bio u dobroj prilici na drugoj strani, ali se spetljao.

7'

Prilika za Real! Tukao je Casemiro, ali Oblak odlično brani.

6'

Požutio je i Savić. Žuti kartoni - 1:1.

5'

Prvi ozbiljan pokušaj Atletica! Koke je tukao iskosa, ali Navas odlično brani.

4'

Realov Danilo požutio je nakon samo četiri minute utakmice.

2'

Prvi pokušaj na utakmici pripao je Atleticu. Modrić je izgubio loptu, Griezmann tukao, ali preko gola.

1'

Počela je utakmica, Real ima prvi napad.

-

Pravdu će dijeliti turska sudačka postava s Cakirom na čelu.

-

Igrači su spremni, utakmica će uskoro početi.

-

Ovo je posljednja europska utakmica koja će se igrati na Vincente Calderonu budući da će Atletico dobiti novi stadion.

-

Atletico je od finala 2014. godine izgubio samo jednu domaću utakmicu protiv Reala. Simeoneva momčad upisala je pet pobjeda i četiri remija.

-

Evo i sastava momčadi!

-

Tko večeras prođe u finalu 3. lipnja u Cardiffu će igrati protiv Juventusa koji je sinoć izbacio Monaco uz gol Marija Mandžukića.

-

Poznati su i sastavi. Luka Modrić igra od prve minute u vezi, sa standarnim partnerima Kroosom i Casemirom. Luka je lovu na treći naslov Lige prvaka. Mateo Kovačić je na klupi, dok je Atleticov Šime Vrsaljko ozlijeđen.

-

Real je rekordnih 11 puta osvajao Ligu prvaka, a prvaci su bili i lani. Imaju priliku postati prva momčad koja je obranila naslov otkako se Liga prvaka igra po ovom formatu. Atletico nikad nije osvojio ovo natjecanje, tri puta je igrao finale, a dva puta ga je svladao Real.
 

-

Gradski rivali sastaju se u uzvratu polufinala Lige prvaka. Kraljevi su puno bliže finalu budući da su u prvoj utakmici slavili 3:0.

-

Dobra večer i dobro došli na još jednu večer Lige prvaka. Večeras ćemo pratiti susret između Atletica i Reala s Vincente Calderona.

Komentara 4

CI
cickica
20:28 10.05.2017.

Modriću je bolje da je ostao na klupi

DU
Deleted user
20:40 10.05.2017.

Lopta je okrugla, idemo Atletiko!

Avatar Ruanda2013
Ruanda2013
21:33 10.05.2017.

Ovaj čosić je takav udav....fakat je naporan lik i svaku utakmicu upropasti sa komentarima. Pravi se pametan i razgovara se ko da je prijatelj sa igračima. Eto zakaj ne plačam HRT pristojbu! Zbog čosketa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije