Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drugo kolo lp

Insigne zabio u 90. minuti za pobjedu, Napoli bolji od Liverpoola

Insigne zabio u 90. minuti za pobjedu, Napoli bolji od Liverpoola
Foto: Reuters/Pixsell
03.10.2018. u 23:06

U derbiju skupine C Napoli je pobijedio Liverpool sa 1-0, a pogodak odluke zabio je Lorenzo Insigne u sudačkoj nadoknadi. Domaćin je bio bolji, imao je daleko više od igre i nekoliko lijepih prilika i posve zasluženo je stigao do bodova.

Prvu prigodu na utakmici imali su domaćini u 10. minuti, no Lorenzo Insigne je pucao pored gola. U 33. minuti zaprijetio je i Milik, ali je Alisson Becker bio spreman. Poljski napadač je pucao i u 49. minuti, no Alisson je ponovo odlično reagirao. Prvu ozbiljnu priliku Liverpool je imao u 67. minuti kada je Salah pucao s ruba kaznenog prostora, ali pored gola.

 Veliku priliku Napoli je imao u 75. minuti kada je Jose Callejon već svladao Alissona, ali je loptu ispred gola počistio Joe Gomez. Najbolju priliku na utakmici domaćin je imao u 82. minuti kada je Mertens sa sedam-osam metara pogodio vratnicu gostujućeg gola. Kada se već činilo da će utakmica završiti bez pobjednika, Insigne je iskoristio sjajno dodavanje Callejona za pobjedu talijanskog sastava.

Pogledajte video: Dejan Lovren nasmijao gledatelje

Marko Rog nije nastupio za Napoli, baš kao niti Dejan Lovren za Liverpool.  U ranije odigranom susretu PSG je na Parku prinčeva pobijedio Crvenu zvezdu sa 6-1 nanijevši beogradskom sastavu najteži europski poraz u povijesti kluba.

Komentara 2

UM
umnjak
20:52 03.10.2018.

C'mon Liverpool!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije