Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči derbija

Ozlijeđeni Van Dijk ispred Lovrena? Klopp: 'Sve dok ništa nije slomljeno, može igrati'

Dejan Lovren
Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
29.09.2018.
u 13:15

Budući da nije pretjerano briljirao, našao se na udaru navijača, ali ga je Klopp svejedno nahvalio.

Nakon što je propustio veći dio Liverpoolovih priprema, ali i cijeli početak sezone zbog ozljede, Dejan Lovren odigrao je u srijedu prvu utamicu protiv Chelsea u Liga Kupu.

Budući da nije pretjerano briljirao, našao se na udaru navijača, ali ga je Klopp svejedno nahvalio. Danas u 18:30 isti timovi igraju sedmo kolo Premier lige, ali izgleda kako hrvatski stoper neće početi od prve minute jer Klopp ima puno povjerenje u Virgila van Dijka.

- Odlučit ću hoće li igrati. Ako mi dođe i kaže 'Nema šanse da igram', onda ja nemam što odlučivati, ali u svim drugim situacijama odluka je moja. Virgil će napraviti sve da bude spreman, znam kako će ovo zvučati, ali sve dok nije riječ o ozbiljnijoj ozljedi, sve dok ništa nije slomljeno ili razbijeno, onda dečki igraju s bolovima - istaknuo je Klopp.

Pogledajte video: Dejan Lovren s dalekozorom traži Šimu Vrsaljka

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije