Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKO PRVENSTVO
Povratak na članak

Červar otkrio što Štrlek mora ispuniti za povratak u reprezentaciju: Volim ga...

Iako smo osigurali polufinale, još nas očekuju utakmice protiv Češke i Španjolske.

Komentari 23

RO
roland
12:20 19.01.2020.

Ha, ha...izborili smo polufinale, zamislite da je netko uoči polufinala SP u Rusiji 2018. pitao Dalića o povratku Kalinića u reprezentaciju. Neka otkažu i Duvnjak, Cindrić, Karačić, neka otkaže i Zlatko Horvat, uvijek će igrati oni koji se mogu podrediti momčadi i cilju. Ako ne možeš, ako u glavi nisi jak, bole te leđa, nisi spreman, imaš bolno rame, koljeno ti je nestabolno,...ok, netko će igrati, pa makar poslali juniore koji će svaku utakmicu izgubiti 10 razlike. ali bitno je da svatko da svoj maksimum, da nema uvrijeđenih. Čorluka je pokazao kako se to radi, i to je jedini ispravni put.

VL
PR
protin
12:02 19.01.2020.

Uvijek vjerni 🇭🇷

VL
DU
Deleted user
12:03 19.01.2020.

G. Lino je genijalac! Neka pati koga smeta!

VL
TO
Tomi0713
12:03 19.01.2020.

Kada se sjetim Srne kako je plakao na EP2016g.kada mu je otac umro ,onda mi je lagano shvatiti Gobca ,zasto je rekao da nema vise mjesta za Streka u Reprezentaciji.

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
14:42 19.01.2020.

Bez svađe, ako ćemo pravit razdor onda smo u rangu Srbije..... vidite kako nam priznaju da imamo za razliku od njih kult reprezentacije no ljudski je da tu i tamo i izbornik pogriješi no možda žrtvovan igrač donosi mir reprezentaciji ?

VL
DU
Deleted user
13:35 19.01.2020.

Kad staviš na stol sve te kontradiktorne izjave, moguće i jedino ispravno pitanje (po meni) je da li si kao mala nacija možemo dozvoliti luksuz da ne igraju najbolji. Konkretno, i Čupić i Štrlek su meni subjektivno svojim odnosom prema igri i govorom tijela uvijek govorili da su stodeset posto unutra. A kada pukne, uvijek treba dvoje za to.

VL
JZ
jzadra17
12:32 19.01.2020.

Červar je zapostavljao Štrleka najbolje lijevo krilo na svijetu tako da je očekivani potez Manuela da neče sjediti na klupi.Na ovom prvenstvu nemamo ni lijevog vanjskog gdje je još jedan zapostavljeni igrač Jaganjac najperspektivniji igrač Hrvatske tako da če Červar i njega uništit.Červar kaže da se Štrlek može žalit,kome Gobcu pa Gobav određuje tkose poziva a tko ne i tko igra a tko sjedi na klupi.

VL
DU
Deleted user
16:09 19.01.2020.

Dobro, a koja je prava istina oko Štrleka?! Što je rekao, što naravio. Kod Kalinića smo znali, a ovdje? Priznajem, nisam pomno pratio pa možda zat i ne znam, ali može li netko dati točn " refreš info"?!

VL
DU
Deleted user
16:09 19.01.2020.

Dobro, a koja je prava istina oko Štrleka?! Što je rekao, što naravio. Kod Kalinića smo znali, a ovdje? Priznajem, nisam pomno pratio pa možda zat i ne znam, ali može li netko dati točn " refreš info"?!

VL
KE
kentie
16:59 23.01.2020.

Reklo bi se: sastala se dva ovna na brvnu, p ko je jači taj i kvači, vedri i oblači....Manuel je bio u slatkom isčekivanju sina, i treba ga shvatiti kao roditelja kad hoće biti blizu porođaja...pa Lino, čudim ti se..ii ti si roditelj i odgajatelj, i ne samo to nego i deda i morti i pra deda....pusti drčnost i isključivost i egotrip kvragu i dovragu....misli na olimpijske igre i vrati najbolje lijevo krilo svijeta u redove repke...

VL
TI
Tirano
13:52 24.01.2020.

Ma, Bob Rock priča bedastoče!?!? Igra cijelo prvenstvo bez krila u napadu? Križamo tri igrača i pucamo kroz sredinu! Ako imamo najbolju obranu a najmanje zabijenih kontranapada od polufinalista Europskog prvenstva zašto je to tako! Po načinu igre umjesto krila trebali bi dva pitbula na krilima za igrati obranu, a u napadu tako ni loptu ne dobe u ruke! Što će treneru uopće krila! A tako smo već spušili tri prvenstva? Zato i ne trebamo igrati sa 7 igrača bez golmana! Tko i malo kuži ili je igrao rukomet zna da krila po utakmici zabiju više od polovine lakih golova a nama zabiju po koji gol ili penal? Dali ćemo uspjeti dobiti i Norvešku koja ima strašna krila i kontru biti će to vrlo vrlo teško!!!

VL
NE
nemanatrag
12:22 19.01.2020.

Ajmo rajo....navijaj....

VL
DU
dugonja66
12:39 19.01.2020.

a koliko smo mi to daki golova s lijevog krila molim da mi to netko kaze

VL
SM
smatokov
13:51 19.01.2020.

Hajde Lino ne prdi bez Gobca nemozes ni zube oprati u rukometu, a Strlek je taj koji sigurno nije rekao da nece u repku vec je ponasanje dupelizaca iz saveza za dnevnicu i kartu u avionu podrzalo Gobca, patako i zato nema Strleka i jos pokojeg igraca, a Lino i taktika kao slon u staklani

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.