Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvalifikacije za EP

Ronaldo u 90. spasio Portugal, novi kiks Njemačke!

Albanija
Foto: Reuters/PIXSELL
14.10.2014.
u 23:15

Gosti su iznenađujuće na čelu skupine s četiri boda, pobijedili su Portugal s 1:0, a s Danskom odigrali 1:1

Cristiano Ronaldo večeras je Portugalu donio pobjedu nad Danskom (1:0) u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Jedini pogodak Realova zvijezda zabila je u 90. minuti. Bio mu je to prvi pogodak za Portugal u zadnjih pet utakmica, odnosno 51. pogodak za nacionalnu vrstu u karijeri. Do sada je triput u karijeri zabijao Dancima, a Nizozemcima i Šveđanima najviše, po 4 gola. Na klupi Danske sinoć je po 155. put bio Morten Olsen. Izjednačio se tako s Hugom Meislom koji je vodio Austriju. 

Rekorder Sepp Herberger Njemačku je svojedobno vodio 167 puta. A moderna Njemačka pod Joachimom Löwom nije u kvalifikacije ušla u skladu s reputacijom svjetskog prvaka. Nakon 0:2 poraza od Poljske, večeras su im zapaprili Irci. Završilo je 1:1, a da bude bolnije za Nijemce u Gelsenkirchenu su primili gol u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Zabio im je O’Shea, a Nijemce je prethodno u vodstvo doveo Kroos u 71. minuti.  

Poljska je remizirala sa Škotskom (2:2), a poveli su domaćini golom Krzysztofa Maczynskog u 12. minuti, a izjednačio je Shaun Maloney samo šest minuta kasnije. Steven Naismith u 57. je minuti zabio za prednost Škota, bio je to 6000. pogodak u povijesti kvalifikacija za Europsko prvenstvo. 

Kvalifikacije za Euro 2016.

Skupina D

Njemačka - Republika Irska 1:1
Poljska - Škotska 2:2
Gibraltar - Gruzija 0:3

Skupina E

San Marino - Švicarska 0:4

Skupina F

Farski Otoci - Mađarska 0:1
Finska - Rumunjska 0:2
Grčka - Sjeverna Irska 0:2

Skupina I

Danska - Portugal 0:1
Srbija - Albanija prekid

Komentara 13

Avatar Django
Django
21:40 14.10.2014.

U Beogradu pakao!! Albanci izveli diverziju, nad stadion su lansirali dron na daljinsko upravljanje o koji je izvješena albanska zastava!! Dron kruži iznad stadiona, nitko ga ne može dohvatiti a publika divlja, baca petarde, psuje, viče! Rulja je uletila na teren i trči prema albanskim igračima!! Sudac prekida utakmicu!!

JU
juma
21:42 14.10.2014.

Bespilotna letjelica sa zastavom Albanije, kruži iznad stadiona, dok su se Srbi naprosto raspametili od bijesa. Utakmica je nakon obračuna igrača i ulijetanja navijača na stadion trenutno prekinuta.

JU
juma
21:46 14.10.2014.

A mi se uvijek znali sprdati s albanskom tehnologijom. Izgleda da su nas i oni pretekli u tehnološkom razvoju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije