Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP KATAR
Povratak na članak

Remi Španjolske i Njemačke, Füllkrug Elfu donio bod

U prvoj utakmici 2. kola u ovoj skupini Kostarika je svladala Japan sa 1-0, a strijelac je bio Keysher Fuller u 81. minuti.

Komentari 7

HE
helidon
21:59 27.11.2022.

Kojem Elfu je donio bodove?

VL
Avatar Dzambo1
Dzambo1
22:04 27.11.2022.

Svabe su se izvukle ''za sad'' a u zadnjem kolu AKO bude sve po planu ''furije i svaba'' HRV Repka ide na furiju il svabe i tek onda ce mo vidjeti koliko smo jaki protiv repki koje neigraju vecinom odbranu il ko Canada izgubljeni u vremenu i prostoru, al sve do toga nesmijemo izgubit od Belgije jer onda Maroko ce se ''usuljati''ako dobiju one Kanadjane. Al opet nista nije 100% sigurno sto znaci mozemo i mi kiksati (cisto sumnjam) al eto, a mogu i furija i svabe obradovati nas pa ne proci skupinu vise za svabe neg za furiju....bum videl.

VL
Avatar southman
southman
22:44 27.11.2022.

Remi.Furije i.Nipona šalje Švabe kuci.

VL
PR
Propitivač
21:59 27.11.2022.

Nadam se da će Španjolci s*ebati švapske planove

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.