Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAO I PERIŠIĆ

Derbi Intera i Juvea bez golova: Brozović pogodio gredu, vratio se Mandžo

Perišić
Foto: Reuters
1/8
18.10.2015.
u 22:43

Inter je od prve minute krenuo s dvojicom Hrvata, Marcelom Brozovićem i Ivanom Perišićem koji su odradili čitavu utakmicu.

Inter i Juventus podijelili su bodove u derbiju osmoga kola talijanskog prvenstva. Na San Siru nije bilo golova, završilo je 0:0, a obje su momčadi pogodile okvir gola.

Inter je od prve minute krenuo s dvojicom Hrvata, Marcelom Brozovićem i Ivanom Perišićem koji su odradili čitavu utakmicu. Upravo je Brozović imao najbolju priliku Intera u prvom dijelu kada je u 29. minuti iskosa pogodio gredu.

Juventus se u nastavku razbudio te u 68. minuti bio na korak od vodstva. Khedira je ostao sam u šesnaestercu Intera i gađao kut, no pogodio je vratnicu.

Za Juventus je od 75. minute zaigrao i Mario Mandžukić. Napadač Juventusa se oporavio od ozljede mišića i upisao prve minute od utakmice protiv Genoe u četvrtom kolu.

Inter tako nije iskoristio današnji kiks Fiorentine i priliku da preuzme prvo mjesto Serie A. Crno-plavi imaju 17 bodova i dijele drugo mjesto s Romom, dok ih je Fiorentina skupila 18. Branitelj naslova Juventus je tek na 14. mjestu sa devet bodova.

>> Prva pobjeda za pamćenje: Četiri gola Wijnalduma u visokoj pobjedi Newcastlea

Komentara 1

AN
Andreeejjj
01:28 22.10.2015.

Kakav Mandžukić...pa on ni u jednom klubu vani nije igrao standardno tj u prvoj momčadi! A mnogi ste NEREALNO kritikovali sve trenere?!? Bayern, Atletico M., sada neče ni u Juventusu, pa valjda nisu svi ovi treneri "neznalice" daga ne stavljaju u momčad!!! Pa pravi špic tj strijelac postiže pogotke a Mandžo to nezna zato ga iz svakog kluba i prodaju (otjeraju)!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije