Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Vecernji.hr, Hina
5. KOLO

Hajduk rutinski slavio protiv Rudeša, Livaja zabio i upisao asistenciju

Hajduk rutinski slavio protiv Rudeša, Livaja zabio i upisao asistenciju
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
20.08.2023. u 18:47

Nogometaši Hajduka zadržali su stopostotni učinak u HNL-u i nakon svog četvrtog nastupa svladavši u susretu 5. kola kao gosti u Kranjčevićevoj ulici Rudeš sa 2-0 (2-0)

Oba pogotka postignuta su u prvih 15 minuta, prvog je zabio Marko Livaja (4), a drugog Dario Melnjak (15).

Nakon ispadanja iz Konferencijske lige u četvrtak od PAOK-a Hajduk se može u potpunosti posvetiti samo prvenstvu, a tu ozbiljnost je i pokazao protiv "fenjeraša" Rudeša.

U 4. minuti Dolček je prošao po desnom boku i poslao prizemnu loptu za Livaju koji je u srcu kaznenog prostora "okrenuo" svog čuvara i potom mirno matirao Kralja.

Pitanje pobjednika bilo je riješeno već u 15. minuti kada je Livaja lucidnom loptom iza leđa trojice obrambenih igrača Rudeša proigrao Melnjaka koji je utrčao u kazneni prostor i rutinski svladao domaćeg vratara.

Vodeći Hajduk sada ima 12 bodova, pet više od drugog Osijeka, dok je Rudeš i nakon pet utakmica posljednji bez boda.

REZULTATI 5. KOLA,
Subota:

Slaven Belupo - Istra 1961  2-2 (Mioč 11, Crnac 23 / Vuk 38, Erceg 84)
Nedjelja:
Rudeš - Hajduk              0-2 (Livaja 4, Melnjak 15)
Osijek - Gorica             (21 sat)
Rijeka - Lokomotiva         (21.05 sati)
Odgođeno:
Dinamo - Varaždin

Standings provided by Sofascore
 
 

Komentara 19

FR
freeshooter
19:25 20.08.2023.

...kod Rudeša, iz kola u kolo, jedino napreduje Robi Prostorširečki, sve je širi i širi... no i to ima dobru stranu... bit će mjesta za još koju tetovažu...

Avatar Stradun
Stradun
21:50 20.08.2023.

Pitam upravu ,meni simpatičnog, NK Rudeš: "Zašto niste doveli malo boljeg stratega na klupu?" Ovako ste na dobrom putu za 2.ligu.

Avatar Dalmatinac1911th_4
Dalmatinac1911th_4
21:23 20.08.2023.

Nije baš rutinski kao što naslov sugerira. Hajduk je bio umoran, malo kilav i prepustio je sredinu Rudešu, koji je imao svoje prilike. Međutim, sve Rudešove šanse bile su poluopasne i lako su bile otklanjane. Statistika je na strani Rudeša, osim posjeda lopte, ali 3 boda idu u Split.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije