Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
5. KOLO HNL-A
Povratak na članak

Hajduk iz petog pokušaja slavio protiv Gorice, kapetan zabio u stilu Ronalda

Hajduk je pred 15-ak tisuća ljudi slavio protiv Gorice s 3:0. Podsjećamo, Splićani prošle godine ni jednom u četiri utakmice nisu svladali Goricu tako da je sada srušena i ta tradicija.

Komentari 31

TO
Top1
19:04 18.08.2019.

Pa kad se sljedeće godine pojave nekakav klub sa Farskih otoka bit će opet tuge. Jadno jednostavno jadno.

VL
Avatar white socks
white socks
18:46 18.08.2019.

Jedanaesterac protiv Hajduka?!?! NEMOŽE! Kako vas nije sramota? Znate da je nepravedno dosuditi jedanaesterac protiv Hajduka. Trebalo je dodijeliti crveni karton svima koji su tražili jedanaesterac.

VL
CA
Catalonia
18:37 18.08.2019.

Cisti penel i crveni golmanu. hajduk bu zgorio kad uvedu VAR!!!

VL
JG
jozagulikoza.guli
19:07 18.08.2019.

UKRALOOOOOOOOOOO! Penal za Gorcu.

VL
IH
iron.hide.54966
18:12 18.08.2019.

Hajduku su svi neugodni, budimo realni.

VL
DU
Deleted user
19:49 18.08.2019.

Čisti out za Goricu prije gola jogurtane,ali nitko nije od vrlih novinara primjetio.......neće se ni jogurt navijači buniti .Siguran sam. Ok,ok kmečim hehehehe.....ma ne ok je da se Hajduka gura na četvrto mjesto.....zaslužili su zbog poznatog dišpeta i jubavi silne i kružnog toka.

VL
ZA
zagi101
19:04 18.08.2019.

valjda da mu je strgal nogu onda bi sudil penal? kmećavci gdje vam je sad poštenje?

VL
Avatar white socks
white socks
19:52 18.08.2019.

Samo jedan crveni karton Gorici i samo jedan nedosuđen jedanaesterac. Zaista nema smisla, to je nepravda prema Hajduku.

VL
ŠE
šeka
19:45 18.08.2019.

kad pun stadion cigana viče cigane-neprocjnjivo!

VL
DU
Deleted user
19:40 18.08.2019.

Kak sam i rekel.Hajduk mora biti barem četvrti.Sudac briljira gura Hajduk na silu u pobjedu.Publika želi više od toga.Možda da dosudi da su prvaci hehehehehe.

VL
DM
dmaravi5
08:29 19.08.2019.

većina onih koji komentiraju utakmicu nisu gledali. hajduk je bio nadmoćan, a ''velikog'' nidyiu od 3 milijuna eura (navodno) je mali nejašmić strpao u džep. udarci na gol 11-1 (desetak min prije kraja ut, kasnije nisam vidio). gorica je samo mlatila, uz blagonaklonost suca. dvorneković je već tamo do 30 min trebao dobiti crveni karton (udaranje bez lopte), a do tada je već opravdano imao žuti. ono što je nidiya napravio u 45 min (faul za žuti nad hamzom pa nakon toga i to nakon prekida utakmice udaranje nejašmića je za izravni crveni, a ne žuti. sudac je bio na 3 m). ''veliki trener'' mesar gostiju se žali na suđenje, a momčad mu je stvorila 1 šansu u cijeloj utakmici. priče o penalu su glupost. trapavi golman hajduka (izgubljen u prostoru i vremenu) dirao je igrača kad je ovaj već bio na koljenima, a lopta u gol autu. smiješno je kako alibi trener gostujućih traži u tom penalu. da je ovoliku agresivnost gorica pokazala protiv dinama pitaj boga bi li mali od jakirovića potpisao za dinamo (tko se ne sjeća o čemu pričam vidi pod pamić, špehar i sl. slučajevi kad su se eto ugovori sa sinovima trenara i čelnika klubova potpisvali sa dinamom baš prije nego što bi ta momčad gostovala kod dinama. i riječ o suđenju. za onog matoca sam siguran da već više godina da je jednostavno netalentiran. a kad gledam ovog i njega zajedno znam da je cilj dati hajduku što više žutih kartona kako bi ga se oslabilo prije dinama. očekivati drugo od hns-a sa istim ljudima bilo bi naivno.

VL
ST
sttipe
22:56 18.08.2019.

Čisti žuti karton!!!U trenutku dodira od strane golmana Hajduka, igrač Gorice je već na kolinima, na zemlji... Jednostavno nije imao snage, nakon sprinta za završit akciju, i zasrlja je na pod nedirnut!! Taj igrač je triba reć pošteno svojima šta je bilo i ne radit od toga slučaj, kad mu gluma nije prošla!! Triba bi naknadno, dobit bar utakmicu kazne.. Svi govore o crvenom za Suka, ono je čist žuti, a, crveni iz ruke, je triba dobit Lovrić, zbog đona u kolino, bez baluna, na nigerijcu, a umisto crvenog, da je žuti nigerijcu!!! Napravija se lud, jer je bilo još 70 minuti igrat... Slučajno??? Pa koliko puta??? U poštenoj ligi Hajduku bi poništili 3 neopravdana žuta kartona, koji se akumuliraju za dinamo, ciljano, jer Osjek je na glasu da mu se protiv Hajduka ne sude ni najbrutalnija divljaštva (ni vidljivi kramponi na čelu golmana, šta zaslužuje crveni iz ruke i 5 utakmica kazne)!!! Osjeku se prizna takav gol, a Hajduk nema drugog načina nego igrat divljački i dobivat kartone...Dinamo je u Splitu već pobijedio, i liga je već sad namištena!!!

VL
CO
Cosinus
08:39 19.08.2019.

Sudac je sudio izrazito loše i protiv Hajduka. Bio sam na utakmici i ono je sramota.

VL
DU
Deleted user
20:41 18.08.2019.

Zamisli naslove po novinama da je kojim slučajem sudac ovako griješio na štetu Hajduka .........gle sad !!!!!!!ma nigdje ništa .....normalno je kao da jogurt treba biti četvrti.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:47 19.08.2019.

na prvu ispada da hajduk igra sezonu iz snova.. a kad ono, ne igra europu, 90% ekipe su mu stranci, na temelju 5 utakmica u domaćoj ligi stvara opet neku euforiju koja će se raspasti u mjesec dana, iza too će biti krivi dinamo, mamić. hns, suci... a nikako ne slabi igrački kadar, financije, uprava, navijači... ove sezone 12.-i igrač hajduka su suci. nema utakmice da u ključnom trenutku ne poguraju hajduka. bio to produžetak utakmice sve dok hajduk ne postigne gol, ili se protivniku ne dosudi penal, a za hajduk na smiješni kontakt odmah sudi penal... bit će zabavno prvenstvo. cijela dalmacija za hajduk, tako vele, a u momčadi nema dalmatinca...

VL
CR
CrniGaro
20:25 18.08.2019.

Strah i trpet

VL
ST
sttipe
23:07 18.08.2019.

A da pogledate snimku?? Ne triba vam, kako će te onda pljucat, eee!!! Pišite referendum za eru međugorskog, ima vas pola bosne, i proć će vam.. Zašto bi vas vodija priko mobitela, a fali i koje trganje majce... se

VL
EU
eugenkak
02:08 19.08.2019.

docepali su se neke sitne lovice i evo postenog sudjenja ko i nekad

VL
Avatar dzambo
dzambo
20:41 18.08.2019.

Sta su se ''prepali'' ovi koji navijaju za nekadasnje ''original purgere''....pa tek je pocetak i samo je 1 bod razlike a tek je 5 kola odigrano...ma bit ce GNK prvak opet i sa ''opet'' 20 i vise bodova razlike nad Hajdukom...koliko vidim mnogi bi da ''odmah-brze bolje'' Hajduk zaostane pa da budu ''sigurni''...GNK igracki vrijedi 10 puta vise od Hajduka sto znaci mirno spavajte jer odavno igraju i bolji je tim onaj koji vise ima love da plati svoje igrace....a posto Dalmacija nima svog ''Savjetnika'' sa lovom kao i sto sam prije rekao nek Dalmatinci a ima ih 600.000 nek sami skupe izmedju sebe najmanje za pocetak 150 Miliona Eura i et ti ''gotove'' ekipe...sve drugo kak nas narod kaze ''nepije vode''....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.