Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Po povratku iz Slovačke

Ademi nakon velikog uspjeha: Ne poznajemo strah, mi smo momčad s mudima!

Arijan Ademi
Foto: Screenshot
1/3
26.10.2018.
u 12:21

Trener Nenad Bjelica najavio je da će Dinamo pokušati uzeti prvo mjesto u skupini

Dinamovi nogometaši vratili su se vedrih lica iz Slovačke. Kako i ne bi kada su na pragu uspjeha o kojemu se dugo sniva, čak 48 godina. 

Naime, nakon jučerašnje pobjede s rezultatom  2:1 u Trnavi, Dinamo se nalazi na milimetar od plasmana u drugi krug Europske lige, a u povodu tog uspjeha u petak u Maksimiru ispred novinara stali su trener Nenad Bjelica i nekoliko igrača.

– Presretni smo, blizu smo cilja. Ova momčad ne poznaje strah, momčad smo s mudima. Igrači su međusobno kliknuli, redom su to karakterni dečki, a odlično smo se pogodili i s trenerom – izjavio je kapetan Dinama Arijan Ademi.

– Čvrsto stojim na zemlji. Posao mi je da pazim na euforiju koja se stvorila. O Europskoj ligi više ne razmišljam, sada me zanima samo Slaven Belupo, nedjeljni ogled  u Koprivnici. Idemo korak po korak, nema drugog puta – istaknuo je strateg modrih Nenad Bjelica, koji se ipak na trenutak prisjetio što se u četvrtak zbivalo u Slovačkoj.

– Plan nam je bio igrati po zemlji, a u prvom smo dijelu preskakali igru, što je Spartaku odgovaralo. Jednom, kada smo se vratili prvotnom planu, sve je došlo na svoje – kazao je Bjelica i nastavio:

– Vjerujem u svoje igrače. Vjerujem u red, rad i disciplinu. Što se nastavka skupine tiče, pokušat ćemo uzeti prvo mjesto. Idemo na maksimum, takvog sam karaktera – naglasio je Bjelica.

>> Pogledajte izjave i ostalih igrača

Komentara 19

AR
Artukovic
12:24 26.10.2018.

Pa ko jos nije iscitao iz Bjelicinog intervjua od neki dan da je za sve zasluzam Zdravko Mamic....taj je nazalost idiot

KR
kraljzvonimir44
12:04 26.10.2018.

Imamo Dinamo!

KR
kraljzvonimir44
12:27 26.10.2018.

Osamdesetih smo na sjeveru pjevali:Nek živi ljubav,neka bude rat,nek svako dijete ima automat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije