Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Vecernji.hr, Hina
18. KOLO HNL-A

Dinamo kiksao na Maksimiru, nije uspio zabiti posljednjoj momčadi lige

Dinamo kiksao na Maksimiru, nije uspio zabiti posljednjoj momčadi lige
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
21.01.2023. u 19:28

Prvi i posljednji sastav HNL-a Dinamo i Gorica su na stadionu u Maksimiru su u susretu 18. kola igrale 0-0.

Dinamo je dominirao od samog početka susreta, a mreža Gorice zatresla se već u 2. minuti kada ju je pogodio njezin bivši igrač Špikić koji je sa 12-13 metara iskosa s lijeve strane pospremio jedan sretni odbojanac iza leđa Banića. No, uključila se VAR soba koja je glavnom sucu Strukanu sigalizirala kako je u začetku akcije Ristovski napravio prekršaj prilikom osvajanja lopte pa je Špikićev pogodak opravdano poništen.

Kolika je bila terenska nadmoć Dinama pokazuje i podatak kako je lopta preko 80 posto vremena bila u posjedu domaćih. No, bio je evidentan izostanak individualne kvalitete u samom vrhu napada nakon prodaje Oršića i ozljede Petkovića, pa je vratar Gorice Banić tek sporadično bio prisiljavan na intervencije. Najbliži pogotku bio je stoper Šutalo u 69. minuti kada je pucao glavom pod gredu, no Banić je uspio vršcima prstiju odbiti loptu u okvir gola.

Bio je ovo drugi susret Gorice pod vodstvom novog trenera Željka Sopića i drugi put je utakmica završila bez pogodaka. I dok su Goričani u srijedu na svom terenu protiv Varaždina bili bliži pobjedi, u završnici susreta nisu realizirali niti 11-erac, u Maksimiru su se ograničili na čvrstu obranu koja je ovoga puta uspjela izdržati do kraja.

Vodeći Dinamo sada ima 42 boda, sedam više od drugog Hajduka, dok je Gorica i dalje na dnu s devet bodova, četiri manje od pretposljednjeg Šibenika.

REZULTATI 18. KOLA,
Petak:

Istra 1961 - Slaven B.  0-0
Subota:
Osijek - Rijeka         1-1 (Špoljarić 9 / Frigan 38-11m)
Dinamo - Gorica         0-0
Nedjelja:
Hajduk - Šibenik        (15 sati)
Varaždin - Lokomotiva   (17.10 sati)

Standings provided by Sofascore

Komentara 21

FR
freeshooter
17:32 21.01.2023.

...ova promjena vizualnog indetiteta portala VL je jako loše odrađena... pogotovo u pogledu komentara, pisanja i praćenja, katastrofalno loše, gotovo korak ka ukidanju istoga...šteta...

ST
stefj
17:39 21.01.2023.

He, he, Hajduku ovakvo poništavanje gola nikada nećemo vidjeti...

Avatar Uskok
Uskok
20:08 21.01.2023.

Večernji, jedan od razloga mog posjećivanja portala su bili komentatori I komentari. Ako ćete to degradirati onda vas neću čitati kao što sam i jutarnji prestao posjećivati kad su maknuli glas naroda. Koga se bojite?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije