Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JASNA PORUKA

FOTO Boysi transparentom poručili što misle o Zdravku Mamiću i Krešimiru Antoliću

Navija?i na utakmici Dinamo - Gorica
Luka Stanzl/PIXSELL
21.01.2023.
u 19:09

Navijačka skupina Dinama smatraju kako se Antolić i Mamić trebaju udaljiti od njihovog kluba

Uoči početka utakmice na Maksimiru između hrvatskog prvaka Dinama i Gorice, Bad blue boysi su transparentom i navijanjem  na svoj način prokomentirali unutarnji rat u Dinama. Već tjednima traju borbe za prevlast u hrvatskom prvaku između uprave kluba koju predstavlja Krešimir Antolić te skupštine za koju se vjeruje da ih iz Međugorja u sjeni vodi bjegunac od pravosuđa Zdravko Mamić.

- Neka čuju skupština i uprava, marš iz Dinama. Vama on ne pripada. Vratit ćemo Dinamo - pjevaju Bad Blue Boysi. Poruka je to Antoliću i Mamiću da trebaju otići iz Dinama. Istaknuli su i transparent kojim sugeriraju da svi članovi moraju sudjelovati demokratski u upravljanju klubom.

21.01.2023., stadion Maksimir, Zagreb - SuperSport HNL, 18. kolo, GNK Dinamo Zagreb - HNK Gorica. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

- Desetljeća šutnje 'institucija', 80 (broj skupštinara) > 20000 (broj članova Dinamova bez prava glasa) nije demokracija - piše na transparentu.

Standings provided by Sofascore

Komentara 2

KA
kanđija
21:29 21.01.2023.

Bože koja smijurija od ovih nazovimo ih navijačima Cijelu utakmicu skandiraju Volimo te Dinamo umjesto da skandiraaju Lopovi van iz Dinama. A ona smijurija od igre gdje se igrači Dinama sudaraju jedan o drugoga i smetaju jedan drugome bolje ne komentirati.

ST
sttipe
21:39 21.01.2023.

Šta, šta?? Nisu mogli protiv samog Zdravkeca, uzeo im je klub, potjerao ih sa 2 rafala, ka vrtićku dječicu, sada bi zaratili protiv Mamića i Pripuza skupa?? Čime, transpanentima, i pjesmom?? Kad ova dva vide da im leđa nisu čuvana ni jednom, okrenit će leđa jedan drugom i dogovoriti koliko kome!!! Bojsi imaju 1%, šanse...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije