Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAVIO POČETAK KVALIFIKACIJA
Povratak na članak

Dalić: Favoriti smo u grupi, o Modriću sve ovisi. Veselimo se Torcidi i ostalima, žao mi je Orše

- Hrvatska nikad nije bila jača nego u Rusiji. Ali to više nije to. Ne bježim od toga da imamo kvalitetu. Imamo bolje rezultate na Svjetskom prvenstvu nego na Europskom. Imamo igrače koji dolaze, ali oni ne mogu ništa napraviti bez ovih starijih igrača. Ovo je stvaranje nove generacije koja je napravila velik rezultat - rekao je.

Komentari 2

ZA
zagi101
11:24 20.03.2023.

Daliću budeš požalio zbog Torcide

VL
DC
DC
11:52 20.03.2023.

Daliceve presice su pravo mucenje ali dok su rezultati tu sve je u redu. Orsica nije stavljao ni kad je bio u top formi tako ga na slijedecem okupljanju sigurno nece biti, jer tesko je igrati u kontinuitetu u konfuznom Southamptonu. Steta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.