Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Arsenal utišao Dortmund, Messi srušio Milan

Borussia Arsenal
Foto: nph / MuellerNordPhoto/PIXSELL
1/7
06.11.2013.
u 22:30

U utakmici večeri Arsenal je s 1:0 svladao Borussiju Dortmundu i tako je gurnuo u tešku poziciju. Lanjski finalisti bi mogli ostati bez osmine finala.

Arsenal je u četvrtom kolu Lige prvaka slavio na gostovanju kod Borussije Dortmund s 1:0.

Borussia je dominirala većim dijelom susreta, no bodovi su otišli u London. Jedini gol na susretu zabio je Aaron Ramsey u 62. minuti i to iz prvog udarca topnika! Arsenal je ovom pobjedom preuzeo vrh ljestvice i gurnuo Borussiju u tešku situaciju. Lanjski finalisti bi mogli ostati bez osmine finala Lige prvaka.

Vrlo dobru utakmicu odigrali su Napoli i Marseille. Završilo je pobjedom domaćina 3:2 uz dva gola Gonzala Higuaina.

Messi nije u krizi

Barcelona je s 3:1 svladala Milan, a junak utakmice bio je Lionel Messi koji je pokazao da nije u krizi. Argentinac je post prekinuo golom iz sumnjivog jedanaesterca, a na 2:0 povisio je Sergio Busquets. Gerard Piquet je autogolom pred kraj prvog dijela vratio Milan u igru. No, Barcelona je u nastavku bila puno bolja i mogla puno uvjerljivije slaviti. Konačni rezultat postavio je Messi u 80. minuti nakon sjajne akcije.

U drugoj utakmici skupine Ajax je s 1:0 svladao Celtic na Amsterdam Areni u susretu kojem su prethodile ružne scene.

Atletico razbio Bjeličinu Austriju

Chelsea se lako obračunao sa Schalkeom i slavio 3:0. Goste je načeo Samuel Eto'o koji je u 31. minuti blokirao ispucavanje Hildebranda nakon čega je lopta završila u mreži. Nekada najbolje plaćeni igrač svijeta je povisio rezultat, a konačnih 3:0 postavio je Djemba Ba.

Basel i Steaua su u drugoj utakmici skupine odigrali 1:1 iako su gosti iz Bukurešta vodili do sudačke nadoknade.

Atletico Madrid je zadržao stopostotni učinak visokom pobjedom na Austrijom iz Beča. Madriđani su momčad Nenada Bjelice svladali s 4:0 i tako osigurali osminu finala. U ranije odigranoj utakmici Zenit i Porto su remizirali, završilo je 1:1.

Ključne riječi

Komentara 1

NE
nenadtv
20:56 06.11.2013.

Ovjde Možes gledati Prijenos Barcalona vs Ac Milan Sky Sport calco http://studionenadtv.ucoz.com/ radi i ne šteka kako jucer sve radi 3 kanala ima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije