Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIER LIGA

Užasan poraz Tottenhama. Newcastle je napunio mrežu londonskog velikana (4:0)

FA Cup - Fourth Round - Tottenham Hotspur v Manchester City
Foto: Matthew Childs/REUTERS
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
13.04.2024.
u 16:00

U subotu su na rasporedu utakmice Brentforda i Sheffield Uniteda, Burnleyja i Brightona, Manchester Cityja i Lutona, Nottingham Foresta i Wolverhamptona te Bournemoutha i Manchester Uniteda

U prvom susretu 33. kola engleske Premier lige nogometaši Newcastlea su bili uvjerljivi pred svojim navijačima, s 4-0 su svladali Tottenham. Newcastle je utakmicu na svoj mlin odveo unutar samo tri minute prvog poluvremena, kada je postigao dva pogotka. Prvo je Šveđanin Isak u 30. minuti zabio za 1-0, nakon što se lijepo oslobodio čuvara i precizno naciljao suparničku mrežu, dok je već u 32. minuti bilo 2-0 nakon pogotka Gordona.

U 51. minuti novim golom Alexandera Isaka povećana je domaća prednost na 3-0, dok je sve zaključeno pogotkom Schaera u 87. za končanih 4-0 Newcastlea. Ova je pobjeda dovela Newcastle na šesto mjesto ljestvice. Newcastle ima 50 bodova, dok je Tottenham s deset bodova više na četvrtoj poziciji.

VIDEO Klopp objavio svoj odlazak iz Liverpoola

U subotu su na rasporedu utakmice Brentforda i Sheffield Uniteda, Burnleyja i Brightona, Manchester Cityja i Lutona, Nottingham Foresta i Wolverhamptona te Bournemoutha i Manchester Uniteda.

U nedjelju se igraju tri utakmice, a sastaju se Liverpool - Crystal Palace, West Ham - Fulham i Arsenal - Aston Villa, dok je posljednja utakmica na rasporedu u ponedjeljak, ona između Chelseaja i Evertona.

GALERIJA Šok na Parku prinčeva: Barcelona povela u Parizu, Katalonci iznenadili Mbappea i društvo

FA Cup - Fourth Round - Tottenham Hotspur v Manchester City
1/8

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije