Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U TEŠKOJ JE SITUACIJI

Bio je peterostruki prvak Premier lige pa bankrotirao. Otvorio je dušu i otkrio što se dogodilo

World premiere of Amazon Prime Video's Rooney - Manchester
Foto: Danny Lawson/PRESS ASSOCIATION
1/2
13.04.2024.
u 13:33

Prema pisanju Daily Maila, problem je bio u tome što je nastojao živjeti kao aktivni igrači koji su zarađivali pet do šest puta više od njega. "Većina novca nestala je uslijed loših ulaganja u nekretnine", navode Britanci

Bivša zvijezda Manchester Uniteda i engleski reprezentativac, Wes Brown (44), prvi puta je istupio u javnost otkako je u 2023. godini objavio bankrot. Procijenjuje se da je tjedno zarađivao skoro 59 tisuća eura, ali ostao je bez svega. U podcastu Ben Heatha otkrio je što se dogodilo, a kao jedan od glavnih razloga spominje loše okruženje.

"Mislim da je najbitnija stvar kada zarađuješ mnogo novca da budeš okružen pravim ljudima, zar ne? Rekao bih da je to jedna od stvari koju nisam imao", govori Brown i ističe kako su mu se mnogi bivši igrači obratili tvrdeći kako su se zatekli u sličnoj situaciji.

VIDEO Govorili su mu da je nakaza, a roditelji ga ostavili u samostanu: Prošao je pakao i postao legenda

"Nisam tip osobe koja će se žaliti i kukati, nastavljam dalje s borbom", dodao je Brown koji ističe kako iza bankrota stoji duga priča. Naveo je kako iza cijele priče stoje loša ulaganja. "Ljudi se upletu u određene stvari iako ustvari ne razumiju situaciju. Meni je došlo do glave tek prošle godine", kazao je Brown, ali nije otkrio o kakvim je točno ulaganjima bilo riječ.

Prema pisanju Daily Maila, problem je bio u tome što je nastojao živjeti kao aktivni igrači koji su zarađivali pet do šest puta više od njega. "Većina novca nestala je uslijed loših ulaganja u nekretnine", navode i dodaju kako je za farmu koja je nakon razvoda pripala bivšoj supruzi platio od 7 do 9.5 milijuna eura

"Pokušali su je prodati, ali nisu uspjeli. Čak niti kada su spustili cijenu na 5.5 milijuna eura", navodi Mail i dodaje kako je sav novac koji mu je preostao zapravo utopljeno u toj nekretnini. Kao primjer loših ulaganja navode i drugu nekretninu koja je prije vrijedila 5.2 milijuna eura, no nakon sedam godina u prodaji cijena je pala na 2.8 milijuna eura.

GALERIJA Šok na Parku prinčeva: Barcelona povela u Parizu, Katalonci iznenadili Mbappea i društvo

World premiere of Amazon Prime Video's Rooney - Manchester
1/8

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije