Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stravične vijesti

Užas u Americi: Muškarac ubio mladu košarkašicu jer ga je dobila u uličnoj košarci

Facebook / Asia Womack
09.10.2022.
u 20:21

Mlada djevojka je poginula nakon obične 1 na 1 partije basketa.

Užasne vijesti dolaze iz američkog grada Dallas, dogodila se velika tragedija nakon košarkaškog hakla, javljaju tamošnji mediji. 

Asia Womack, smrtno je stradala nakon što ju je poslije basketa usmrtio muškarac i to zbog toga što ga je pobijedila. To se sve odvijalo na obližnjem igralištu TG Terry Parku

Ubojica je navodno poznavao Asiju, a nakon partija ulične košarke došlo je do prepirke nakon čega je muškarac otišao do kuće po oružje. 

Vratio se na igralište i ispalio pet hitaca u tijelo nesretne djevojke. Policija je odmah pokrenula istragu, ubojica je u bijegu. 

 

>> Roger Federer objavio kraj karijere

Komentara 1

VK
vknez
08:38 12.10.2022.

Kakvo smeće u ljudskom obliku. Nadam se da će ga silovati do kraja života u zatvoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije