Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI ČOVJEK BAYERNA:

Uvjeren sam da Mandžo ostaje! Ako želi, odmah može potpisati novi ugovor

Mario Mandžukić
Foto: Reuters (Ilustracija)
20.02.2014.
u 15:21

- Mandžukić ima ugovor s klubom do ljeta 2016. godine, a ja sam mu već rekao kako ga može produljiti ako on to želi - rekao je Rummenigge

Mario Mandžukić u pobjedi Bayerna nad Arsenalom 2:0 u osmini finala Lige prvaka igrao je do 64. minute kada ga je zamijenio Thomas Müller. Iako se hrvatski reprezentativac previše isticao, predsjednik Bavaraca Karl-Heinz Rummenigge nakon utakmice opet je morao odgovarati na pitanja o Mandžinoj sudbini na Allianz Areni.

Prvi čovjek Bayerna ističe kako Mandžukić može produljiti ugovor.

- Ja sam uvjeren da Mandžukić ostaje. On ima ugovor s klubom do ljeta 2016. godine, a ja sam mu već rekao kako ga može produljiti ako on to želi - rekao je Rummenigge za Münchner Merkur.

Inače, broj klubova zainteresiranih za usluge Marija Mandžukića iz dana u dan raste, a jedan od  najupornijih je Arsenal i njihov trener Arsene Wenger.

>> Bayern slavio u utakmici s dva promašena penala, Arsenal s desetoricom bez šanse

Komentara 6

Avatar bereza
bereza
19:54 20.02.2014.

Što je igrač bliže isteku ugovora, njegov trenutni klub može računati na sve manju odštetu. Kad igraču ugovor istekne i on postane "slobodan", njegov dotadašnji klub nema prava na bilo kakvu odštetu. Shodno tome, Bayernu bi bilo najdraže da Mandžukić potpiše što trajniji i što "tvrđi" ugovor kako bi od zainteresiranih kupaca mogli izvući što veću odštetu. Jer, već je potpuno jasno da je Guardiola Mandžukića trpio samo dok mu je Mandžukić svojim golovima kupovao vrijeme i pokrivao rupe u Guardiolinom pretvaranju Bayerna iz lava u medvjeda na lancu, a sad mu više nije važan jer si je učvrstio poziciju. Uostalom, Guardiolin godišnji ugovor težak je 17 milijuna eura. Nitko od igrača Bayerna ne zarađuje toliko! Iako je Mandžukić nenormalno vrijedan igrač, za Guardiolino shvaćanje nogometa on je bezvrijedan i nastojat će ga se otarasiti što je bezbolnije moguće (za sebe i klub). Oni od Mandžukića očekuju bezuvjetnu vjernost, a zauzvrat mu rovare iza leđa. I ovime što Rummenigge govori, on pokazuje prvenstveno brigu za poslovne interese Bayerna, a ne nekakvu tobožnju brigu za Mandžukića. Čak i da Mandžukić pristane na produljenje ugovora, Guardiola će ga se riješiti najkasnije do proljeća iduće godine, čak i ako bi Mandžukić Bayernu sam samcat donio Kup Lige prvaka i bio najbolji strijelac Mundijala. Jer, tada bi Mandžukić vrijedio još više i za njega bi se moglo dobiti još više novaca!

Avatar jure23
jure23
15:54 20.02.2014.

manđo 100 % ostaje u bayernu, zadovoljio je kao igrač i kao čovjek, a švabo cijeni rad i trud..

Avatar antuntun55
antuntun55
15:52 20.02.2014.

koji crni Arsenal...baš bi trebao s konja na magarca....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije