Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSRET U MOSTARU

Mamić otkrio detalje: 'Uvijek sam cijenio Vučića. Čestitao mi je i pozvao me u Srbiju'

Zdravko Mamić i Aleksandar Vučić
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/4
10.04.2019.
u 12:34

Vučić je poznat kao veliki navijač Crvene zvezde, što mu mnogi zamjeraju u njegovoj državi, a bio je i na Maksimiru 13. svibnja 1990. na nikad odigranoj utakmici Dinama i srpskog kluba

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić stigao je u utorak na 22. međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru, a tamo se sastao sa Zdravkom Mamićem koji je nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora u Hrvatskoj. 

Fotografije su obišle regiju, a beogradski Alo otišao je u BiH kako bi s Mamićem obavio razgovor u povodu tog susreta koji, prema njegovim tvrdnjama, nije bio planiran. Mamić je razgovor odradio obučen u obilježja HNS-a.

– Nisam znao da je Vučić ondje! U jednom trenutku na sajmu sam uočio vašeg predsjednika Vučića. Rekao sam malo glasnije prijateljima: "Čekajte da pozdravim svog velikog rivala –navijača Crvene zvezde" – objasnio je Zdravko Mamić.

Cijenim Vučića

– I prije sam govorio koliko cijenim Vučića, a sada sam ga imao priliku upoznati. Susret je bio srdačan, a sudbina je htjela da se upoznamo na teritoriju treće zemlje – rekao je Mamić kojeg je predsjednik Srbije pozvao u goste. 

– Vučić me čuo, pogledao, nasmijao se i, naravno, članovi njegove delegacije zaustavili su se. Rukovali smo se i najljubaznije me pitao: "Kako si? Kako se osjećaš, kada ćeš u Srbiju?" – rekao je Mamić. Objasnio je kako će otići u Srbiju pod jednim uvjetom.

– Zahvalio sam mu na pozivu i rekao da ću rado doći u Srbiju kad mi okolnosti to budu dopustile. Čestitao mi je na svim nogometnim ostvarenjima i poželio mi je svako dobro u životu – kazao je Zdravko Mamić.

Dodajmo kako je Vučić poznat kao veliki navijač Crvene zvezde, što mu mnogi zamjeraju u njegovoj državi, a bio je i na Maksimiru 13. svibnja 1990. na nikad odigranoj utakmici Dinama i srpskog kluba.

>>> Pogledajte Mamićevo obraćanje iz Međugorja

Komentara 16

Avatar rubinet
rubinet
13:16 10.04.2019.

Poprilično zamršena situacija...čovjek pobjegao iz prve u pričuvnu domovinu,a ni treća mu nije mrska.

Avatar andrej III
andrej III
13:02 10.04.2019.

Svoj na svome..ili neka druga kombinacija..!! Konačno! Nikad kasno za pravu ljubav...

Avatar Niškorist
Niškorist
12:46 10.04.2019.

Možda je tražil trojno državljanstvo ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije