Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO OD Querreya
Povratak na članak

Utučeni Marin Čilić objasnio zašto je razbio reket

- Lomljenje reketa? Došlo je do stanovite frustracije, nastojao sam na taj način pobjeći od negativnih misli. Ne bi tome trebalo pridavati posebnu pozornost

Komentari 10

Avatar southman
southman
17:58 16.09.2018.

Trebao si ga nakon gubitka tie-breakea u drugom setu razbiti sebi od glavu. Možda bi poslije toga nešto i odigrao !?

VL
Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
16:52 16.09.2018.

apaurine decko, apaurine

VL
Avatar Sveti_Stavim
Sveti_Stavim
17:42 16.09.2018.

Fali mu ono što ima Sandra Perković . Muda !

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
20:28 16.09.2018.

Malo skromnosti Čiliću nebi bilo na odmet. Prije nekog vremena najavljivao je daće postati br. 1 , a sad najavljuje kako će sigurno osvojiti još nekoliko Grand - Slam turnira. Međugorje i ta prepotencija ne idu zajedno. De Čiliću trenirajj dobro, pa ćemo vidjeti što će biti.

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
08:13 17.09.2018.

Čilića ne treba žaliti, jer se ne želi mijenjati a niti potražiti psihološku pomoć. Osim toga taktika mu je nula. Nema plana "b", ne razmišlja pozitivno tijekom matcha... Sama činjenica da je dobiveni match u Wimblendonu izgubio od prašinara Fella-e, a u igri s Nishikorijem, kod vodstva 4:2, u drugome setu, gubi šest gamova za redom. A ovo danas je vrhunac. 6:1 u tie breaku i nakon toga sedam idućih poena gubi. Svakom iole razumnom čovjeku je jasno, ako te prvi service ne služi a na drugom nemaš niti 20% uspjeha, onda serviraš prvi sa 80% snage i ideš na plasiranje. Ali ne Čikan. On to ne poznaje. Nisam nikada bio super talent za tenis. Igrao sam ga, a i moju djecu sam isto malo trenirao, međutim niti su imala volje a niti talenta. Ali znam što je ključ uspjeha osim talenta. Lendl je jednom rekao: talent je 20% a rad na sebi 80% uspjeha.

VL
Avatar darkkati
darkkati
18:35 16.09.2018.

rezultat je dogovoren

VL
Avatar fenixem
fenixem
17:29 16.09.2018.

Da,da ajmo opet mi,mi,mi e pa evo sad!Ukopajte se!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.