Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIFA SE OPAMETILA
Povratak na članak

Utakmicu Hrvatske i Kameruna sudit će Pedro Proenca

Riječ je o vrlo dobrom suci koji je dijelio pravdu na najvećim utakmicama - finalu Lige prvaka 2012. između Bayerna i Chelseaja te finalu Europskog prvenstva iste godine u kojem su igrali Španjolska i Italija.

Komentari 12

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
19:13 16.06.2014.

Japanac je bio jedan unaprijed određeni letač da osigura pobjedu Brazila za slučaj da oni zaribaju, odmah od početka je bilo jasno da je ta utakmica jedina za koju je delegiran i zbog koje je uopće pozvan na svjetsko. Nisu stavili nekog boljeg suca jer svi suci s reputacijom kao ovaj ne bi nikad radili onakve stvari i ugrozili svoju reputaciju!

VL
DU
Deleted user
18:46 16.06.2014.

To ne znaci ali bas nista. Bitno je tko ce suditi utakmicu Hrvatska-Mexico jer ako tucemo Kamerun a Brazil tuce Mexico ili odigraju nerijeseno, proraditi ce opet fifina kuhinja u korist Mexica. A i taktika Brazila da ne dodju na Spanjolsku unosmini finala. A cekajte tek kuhinje ako mi prodjemo u osminu finala i idmo na Spanjolsku!!!

VL
LO
lopti28
23:01 16.06.2014.

Prevo regio-sotonistička UDBA izaberu Nishimuru (Nišava i Mura) a sada Pedra.Prikladno.A onda Di Caprio iznajmi Pachu u Brazila kao što ima Pasha u Zagrebu.....UDBAŠI providni ste da vas i mala djeca kuže!

VL
VL
????
00:24 17.06.2014.

Da, kako kolega komentator Vlaskouličanec veli, važno je tko će suditi protiv Mexica. A kaj se Španjolske tiče, bilo bi dobro da naletimo na njih jer naši igrači imaju otvorenih računa s njima od prije 2 godine pa će letjeti po terenu. Sjeti se krađe 1996. protiv Njemačke na EP-u i utakmice 1998. u 1/4 finalu SP-a. Španjolci nemaju šanse protiv naših, ali treba prvo doći do njih.

VL
ON
onztwo
20:14 16.06.2014.

Hvala Bogu! Odlican sudac, rijetko grijesi i ako pogrijesi, barem znas da je grijeska a ne namjestaljka. Top 3 sudac na svijetu.

VL
CA
carpediem
21:15 16.06.2014.

Ma mogu sad staviti sudca koji ima ocjenu 1A i najbolji da je na svijetu i da ne napravi ni najmanju gresku zna se dobro da stetu koju su nam nanjeli nemogu popraviti a to bi nas kostalo da ne odjemo u osminufinala, jer ako konstalacije padne da Mexiku odgovara protiv nas nerijeseno mi sigurno onda ne idemo dalje. Fifa go Home

VL
IV
ivana042
17:39 16.06.2014.

Pa valjda "o vrlo dobrom sucu"!!!

VL
DR
dracom65
10:33 17.06.2014.

Po onome što sam vidio u srazu Espagne i Holande...ispada po onoj latinskoj. ostavite nadu, vi koji ulazite...ali ima i ona druga: boje ne bije svjetlo oružje, nego srce u junaka....prema tome društvo...mi ovisimo sami o sebi, al isključivo sami o sebi i o nikome drugome...drugo je pitanje, jel se ovim igračima uopće i dade više igrat za repku...ili su došli u Brazil kao neki ekskluzivni resort na odmor i zabavu...dečki kako god okrenete, u osmini finala nalijećemo na kineski zid...ne znaš koji je nezgodniji protivnik, Espagna ili goropadna Holanda...jer mi ili oni imamo neraščišćene račune sa prethodnih srečanja prijašnjih godina...bem ti sjevernu skupinu (grupe od A do D), nemoguća misija...al do vraga dečki, urbi et orbi, tko ste i što ste, da imate jaja, tijelo i dušu da idete do kraja...nešto slično kao što je Italija napravila 1982 u Espagni sa neponovljivim Rosijem i 10 juventusovaca te mr. lulašem Enzom Bearzotom...

VL
DR
dracom65
10:41 17.06.2014.

Dečki ako i prođemo skupinu...nalijećemo na Holandu koja je svjetske prvake isprašila sa pet lakih komada...opet kažem i ponavljam: boj ne bije svjetlo oružje, nego srce u junaka...i je li voljni element u repki tako jak i prisutan, što mene osobno jako brine...ili je svima svega dosta, po devizi: dođoh, viđeh, probah i otiđoh...

VL
LA
Laura Anny
17:25 16.06.2014.

Da, veceras se i navija i moli Bog za Portugaliju. Njemci ce napraviti red na svojim auto cestama.

VL
LO
lopti28
23:04 16.06.2014.

Pedro će biti Sammir.

VL
VE
VeliJoza
04:52 17.06.2014.

Sigurno je jedina i glavna briga FIFE na ovom svjetskom prvenstvu bilo delegiranje "pravih" suca ,da se zaustavi strasno jaka Hrvatska,koje se svi boje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.