Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Najveći uspjesi...'

Dvoboje vatrenih iz Rusije više nećemo gledati, jer HTV nema prava za reprizu

Hrvatska - Engleska
Foto: Instagram Dejan Lovren
1/5
16.07.2019.
u 16:54

Za SP u Rusiji HTV kupio prava, ali na sav međunarodni sadržaj ta su prava istekla 31. prosinca 2018. Želite li pustiti snimku nakon 1. siječnja 2019. morate plati opet!

Hrvatska nogometna reprezentacija je lani, 15. srpnja, igrala u finalu SP-a protiv Francuske. Povodom toga je HTV emitirao emisiju 'Put Hrvatske do srebra' u kojoj su u dva i pol sata prikazani najzanimljiviji dijelovi utakmica vatrenih u Rusiji s izjavama nakon dvoboja. 

No, snimki cijelih utakmica nema, niti ih je bilo na dan kada su lani susreti igrani. Sportski fanovi rado se žele prisjetiti veličanstvenih dosega naših sportaša u serijalu "Najveći uspjesi hrvatskog sporta". Ali cijelih utakmica sa SP-a u Rusiji neće biti, pišu 24 sata.

>>> Ovako je Hrvatska dočekala svoje heroje, prisjetite se te ludnice i pronađite na fotografijama

Hrvatska - Engleska
1/88

Na HTV-u su objasnili da je Fifa promijenila politiku trgovine TV pravima. Pa je konkretno za SP u Rusiji HTV kupio prava, ali na sav međunarodni sadržaj ta su prava istekla 31. prosinca 2018. Želite li pustiti snimku nakon 1. siječnja 2019. morate plati opet!

Hrvatska televizija je bila spremna od Fife ponovno otkup prava, ali je cijena bila previsoka. Radilo se o golemom novcu s kojim bi se mogli pokriti troškovi za nekoliko natjecanja u nekim drugim sportovima.

Tako na TV-u više nećemo vidjeti cijelu utakmicu vatrenih s Argentincima, Englezima ili Francuzima.

Komentara 7

TH
than
17:33 16.07.2019.

"Radilo se o golemom novcu s kojim bi se mogli pokriti troškovi za nekoliko natjecanja u nekim drugim sportovima." Taman za nešto kvalitete novogodišnje 4 skakaonice. Tu imamo masu svojih sportasa, pa se svake godine i prenosi... Eto, čisto meee zanima što će oni pokriti sa tim novcima, jer od sporta na htvu skoro ničega niti nema.

Avatar toxic alien
toxic alien
17:48 16.07.2019.

Da li ste ikada culi za YouTube?

SP
Savski_pijesak
03:14 17.07.2019.

Na HTV Marcinko 91 kaze " vecina urednika Srbi ili Jugoslaveni ukljucujuci i pomocno osoblje , a tenkovi idu prema Hrvatskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije