Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI

Utakmica druge Dinamove momčadi prekinuta u Španskom

2.08.2014., Gradski stadion, Sisak - Prijateljska nogometna utakmica izmedju Segesta Sisak - Dinamo B. Dani Olmo.   Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL
21.01.2015.
u 19:55

Treneri obje momčadi nestrpljivo su 20-ak minuta čekali da reflektori prorade, no to se ipak nije dogodilo.

Nogometaši Dinama 2 jučer su započeli s pripremama za nastavak prvenstvene sezone, no već danas na "meniju" Sretena Ćuka bila je prva pripremna utakmica.

Dinamo 2 gostovao je u Španskom, no rivali iz 3. HNL Zapad na travnjaku su bili samo 45 minuta. A onda su, tijekom odmora, u Španskom zatajili reflektori.

Treneri obje momčadi nestrpljivo su 20-ak minuta čekali da reflektori prorade, no to se ipak nije dogodilo. Igrači Dinama umjesto toga su odradili neplanirani trening, dok su se domaći nogometaši pokupili u svlačionicu.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Dinamo otputovao u Španjolsku: Stvarno radimo super i raspoloženje je odlično

Komentara 1

VK
vječni krojf
11:42 22.01.2015.

Nije bila prekinuta utakmica dinamove druge momcadi,vec utakmica Spansko-Dinamo,ovako izgleda kao da je Dinamo2 sam igrao utakmicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije