Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi dio priprema

Dinamo otputovao u Španjolsku: Stvarno radimo super i raspoloženje je odlično

Zoran Mamić
Igor Kralj/PIXSELL
21.01.2015.
u 11:12

- U nešto manje od dva tjedna igrat ćemo četiri utakmice i cilj je što bolje se pripremiti za nastavak sezone. Naravno, rezultat neće biti u prvom planu već je najvažnije da ne bude novih ozljeda

Nogometaši Dinama otputovali su danas u Španjolsku gdje nastavljaju s pripremama za drugi dio sezone. Prvi dio odradili su u Rovinju, a sada odlaze u La Mangu.

- Čeka nas drugi dio priprema koji će biti drugačije od onih u Rovinju. U Rovinju smo više radili na fizičkoj pripremi dok će u Španjolskoj naglasak biti na taktici i igri. Momčad je odlično radila u Rovinju i očekujem da nastave u istom ritmu i u La Mangi, rekao je Zoran Mamić za klupsku stranicu i dodao:

- U nešto manje od dva tjedna igrat ćemo četiri utakmice i cilj je što bolje se pripremiti za nastavak sezone. Naravno, rezultat neće biti u prvom planu već je najvažnije da ne bude novih ozljeda i da se što bolje pripremimo za nastavak sezone.

Kapetan Domagoj Antolić tvrdi da je stanje u momčadi odlični.

- Raspoloženje u momčadi je odlično, stvarno super radimo i vjerujem da ćemo nakon Španjolske biti samo još bolji i uigraniji. Naporno smo trenirali u Rovinju, a sigurno nas isto čeka i u Španjolskoj gdje imamo trening već danas popodne, no naravno da je sve zanimljivije kada igramo utakmice, rekao je Antolić.

>>Lokomotiva ga dala Rijeci, Dinamo ga otkupio za 900 tisuća kn pa ga otpisao!

Komentara 1

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
13:09 21.01.2015.

Dinamo otputovao u Španjolsku i stvarno rade super i raspoloženje je odlično jer klub vodi gazda, duša i srce svetinje Zdravko Mamić a za ekipu je zadužen njegov brat balkanski trenerski mag Zoran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije