Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U STUDIJU VEČERNJEG
Povratak na članak

Danijel Pranjić: Cijeli svijet se čudi malenoj Hrvatskoj, više nas nitko neće podcjenjivati

- Ovo je veliki rezultat za sve, vrijeme će pokazati jesmo li pametni i ulažemo li u nogomet. Imamo nevjerojatan talent, 3.8 milijuna, svi nam se dive i čude. Najteže je ostati na vrhu

Komentari 49

CR
CROLINDA
11:44 14.12.2022.

hvala vatreni što ste nas razmazili tolikim uspjesima – bronca pa srebro pa opet među 4 najbolja na svijetu i borba za broncu – eh što bi mnogi i veliki i mali dali da su dotle primirisali

VL
ŽU
ŽutiMrav
11:35 14.12.2022.

Problem je napadač a nema ga ni u Dinamu.Mamič ima agencije skauta i i oni su zakazali.Mamiču trgni se iz mamurluka i nabavi par dečki za tu poziciju.Dinamo i Hrvatska to treba i primi se posla odmah.Toliko sam vidio talentiranih klinaca i u Zagrebu,Zagorju ali su siromašni o sami ne mogu doći do Dinama.

VL
DE
derin
11:39 14.12.2022.

Dokle više guranje Kramarića od strane Dalića!? Lik nije ni centarfor ni krilni napadač. Niti nam daje dubinu naprijed, ni pressing, skok igru, ništa. Pa imaš Budimira ili Livaju, jedan ti ima pressing, trku, skok, drugi opasan po gol. Također i Pašalić desno promašaj, radije Vlašić ili Majer, iako im to nisu prirodne pozicije, ali bar nešto tu mogu napraviti. I vadiš u 50. minuti Brozovića i ostaješ na dva vezna ostatak utakmice, trebalo se uvesti Sučića ili Jakića. Slabo odrađena utakmica Dalića, koji je dopustio Argentini da nas navuče i onda dobije kontrama.Sosa naprijed skoro ništa cijelo prvenstvo. Za subotu Budimir ili Livaja, Vlašić ili Majer i Barišić. I radi svježine. I da fali nam Raketa, jer imamo sad vezni red izuzev Modrića koji samo pimpla loptu, a vrlo rijetko pucaju ili imaju dubinska proigravanja. Sučić bi komotno mogao tu upasti u budućnosti umjesto Kovačića, jer je opasniji po gol.

VL
TM
trade_mark
11:55 14.12.2022.

nitko više ne smije podcjenjivati hrvatsko gospodarstvo, sustav socijalne zastite, mirovine, zdravstvo, znanost... jer mi smo velesila i svima se tresu gaće kad se ijedan hrvat negdje pojavi. dajte se ljudi malo priberite. ako budemo treći u nogometu, neće vam idući tjedan biti ništa bolje u životu nego vam je danas.

VL
HR
Hrvoje95
13:31 14.12.2022.

Ma hajte prosim ljepo, što napuhavate , mi smo mali i cjeli svijet će nas tak i gledat i u buduće! A gledat će nas i kao sretnike da smo sa prosečnom momčadi tak daleko dofurali na turniru ! Imamomo Modriča, odličnog nogometaša, ostalo prosjek, prosjeka !

VL
DU
Deleted user
11:52 14.12.2022.

Ja sam rekao da nakon Brazila više nikada neću prigovoriti Daliću i stvarno neću, generalno čovjek je napravio čudo, a sada da li je trebao igrati Kramarić, Petković ili Livaja to možemo mi komentirati koji nikada nismo vodili niti jednu ekipu i nemamo nikakvih rezultata iza sebe, Dalić je svoj uspijeh istresao na stol, a što smo mi to napravili?

VL
5S
505.scrtom
14:03 14.12.2022.

u dalićevoj reprezentaciji fali jedna određena konstanta u igri kao što je to kod drugih jakih ekipa. u jednom trenutku su u stanju pobjediti jakog protivnika, dok se kod nekih nogometnih patuljaka nevjerojatno muče i gdje im igra padne vodu.

VL
PR
Propitivač
11:49 14.12.2022.

Neće nas podcjenjivati nitko osim Fife

VL
BE
bernard1234
11:49 14.12.2022.

koliko smo veliki i jaki govore slike i podatak da nismo cmizdrili i naslikavali se posli utakmice ka drugi glumci

VL
TE
Teig1
12:00 14.12.2022.

Ima toliko univerzalnih riječi po cijelome svijetu zato kad se kaže Hrvat misli se odlučan, uspješan, od maloga stvoriti veliko, susretljiv, jak, sposoban. Red je na prevodioce, wikipediju kao i velike kuće da tu osobinu formuliraju sa više značenja .

VL
SV
sveznam1
07:50 15.12.2022.

Svjetsko prvenstvo nije pokazatelj snage u nogometu osim onoga tko je prvi sve druge rep manje vise su prosle dalje namjestenim sistemom skupina ..kada bi skupine bile nasumicne da se u jednoj grupi nade brazil njemacka fran hrv tko bi prosao dalje ja znam tko ne bi..pravi omjer snaga vidi se na eu i ligi nacija

VL
CR
CROLINDA
12:10 14.12.2022.

mi njih u Rusiji 3:0 a oni nas sada 3:0 - priberimo se do utakmice za broncu -najvjerojatnije s Marokom

VL
CH
Chicano
14:29 14.12.2022.

Do idućeg takmičenja pa ćemo vidit. Uvijek će se nas gledat kroz šarene naočale. Jedino što sam uvijeren da Hrvatska ima talenta i dobru generaciju da ponove uspjeh bilo Euro ili Sp.

VL
SV
sveznam1
15:12 14.12.2022.

tko se divi..daj se spustite na zemlju rangirani smo kao 10 ili 11 repka...koji vam je..svjetsko prvenstvo je polunamjesteni sistem stavite u skupinu njemacu francusku italiju i hrvatsku pa ces cemo vidjeti da li ce proci dalje,svjetsko prvenstvo nije pkazataljee nogometne snage!!!

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
11:40 14.12.2022.

Danijel Pranjić: Cijeli svijet se čudi sjajnpj Argentini, više nas nitko neće cjenjivati jer rasturili su nas uz lakši trening.

VL
Avatar Hazl113
Hazl113
11:44 14.12.2022.

Nije točno. Da je tako, onda penala ne bi bilo. Mi smo nekima u FIFI trn u oku.

VL
CR
CROLINDA
12:05 14.12.2022.

- Argentina je u 4 utakmice imala kaznani udarac dosuđen u njihovu korist - FIFa je mafija - misli li neko s ovog planeta da tu nema korupcije -da nema pokvarenih sudaca koji su potplaćeni da stopaju nepoželjne -prorekoh ukućanima prije utakmice da će Orsato dosudit penal za Argentinu - našima je nakon penala odmah na početku pao moral i Argentina je nadigrala i nadalje zasluženo pobijedila - mi nemamo golgetera niti smo ih mogli probiti - nisu bili spremni za protivnika koji je sinoć pokazao takav jedan vrhunski pravi latinoamerički nogomet - Messi nije džaba dobio 10 zlatnih lopti - juriša na gol kao ranjeni vepar - naši su igrali presporo i predžentlmenski nogomet protiv brze drske i prodorne Argentine - dobro da nije bilo i duplo gore u rezultatu jer našima je vidno i nepovratno pao moral nakon penala - Modrić je u pravu što se tiče Orsata - pa sjećamo se njegova suđenja u Rusiji

VL
RE
rennes
11:50 14.12.2022.

Nakon jučerašnje ponižavajuće utakmice bojim se da će nas itekako nastaviti podcjenjivati i govoriti da smo samo imali puno sreće! Fifa mafija je ponovo odradila odličan posao! Za mene je ovo prvenstvo PREKRIŽENO i zaboli me neka stvar osvoji lii li RH broncu ili drvenu medalju koja mi se čini puno vjerojatnijom! Prestajem pratiti nogomet!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.