Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera

USKOK odbacio prijavu protiv zamjenika ministra sporta Paškvalina

Tomislav Paškvalin
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
02.06.2015.
u 07:15

Zlatko Mateša i odvjetnik Vladimir Gredelj su ime HOO-a ttužili Paškvalina.

USKOK je odbacio kaznenu prijavu protiv zamjenika ministra sporta Tomislava Paškvalina zbog kaznenog djela zlouporabe položaja i ovlasti, koju su uime HOO-a podnijeli Zlatko Mateša i odvjetnik Vladimir Gredelj.

U vrijeme kada se zaoštrio sukob između HOO-a i Ministarstva sporta zbog neisplate dijela novca od igara na sreću HOO je poslao pismo premijeru Milanoviću od kojeg je tražio da spriječi daljnju uzurpaciju ovlasti HOO-a iza čega stoje neki dužnosnici Ministarstva, misleći pritom na pomoćnika ministra Paškvalina.

On je pak za kašnjenje plaća u HOO-u okrivio vodstvo HOO-a upitavši ih gdje su silni milijuni koji su potrošeni na Sportsku televiziju.

>> Paškvalin: Lova sportašima, a ne činovnicima!

Komentara 1

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
12:07 02.06.2015.

kad je po srijedi briga za športaše, neka Mateša i Čop napokon kažu koliku imaju plaću.... i koliko našeg novca završi u njihovim džepovima.... Neka ne prave bene od naroda i javnosti i ovaj puta to izraze u kunama, a ne u samo njima znanim koeficijentima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije