Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPITANI SUDIONICI
Povratak na članak

USKOK istražuje Šarićev transfer u Cibonu

Pred Uskokovim istražiteljima tako su se našli i bivši i sadašnji direktori Cibone, Zdenko Antunović i Domagoj Čavlović, tadašnji Šarićev menadžer Robert Jablan ali i Josip Klemm, vlasnik zaštitarske tvrtke Klemm sigurnost d.o.o. koja je Ciboni u studenom 2012. posudila 550.000 eura.

Komentari 2

PO
poludiopremijer
09:21 02.04.2014.

A zašto USKOK ne pita Zoranovog frenda Tedeskija kako on kupuje i plaća cijelu armiju košarkaša. Naravno da neće pitat ipak je on frend

VL
TR
True
12:16 02.04.2014.

Antunović i Čavlović... Tko su ti likovi ? Baš me zanima koji im je stupanj obrazovanja i po čemu su (bili) kvalificirani da vode jednu instituciju poput Cibone. I još to loše rade... A i ovaj Klemm... Koja ekipa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.