Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAND SLAM

US Open: Čilić sedmi, Ćorić 20. nositelj

Marin Čilić
Aaron Doster/REUTERS/PIXSELL
22.08.2018.
u 08:13

Branitelj naslova i prvi igrač svijeta Španjolac Rafael Nadal postavljen je za prvog nositelja.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić, pobjednik US Opena iz 2014. godine, postavljen je za sedmog nositelja na ovogodišnjem izdanju posljednjeg "grand slam" turnira sezone koji počinje u ponedjeljak u New Yorku, dok je Borna Ćorić postavljen za 20. nositelja.  

Branitelj naslova i prvi igrač svijeta Španjolac Rafael Nadal postavljen je za prvog nositelja, peterostruki pobjednik US Opena Švicarac Roger Federer za drugog, a osvajač US Opena iz 2009. Argentinac Juan Martin Del Potro za trećeg.

Kod tenisačica prva nositeljica je prva igračica svijeta Rumunjka Simona Halep, druga Dankinja Caroline Wozniacki, a treća prošlogodišnja pobjednica Amerikanka Sloane Stephens. Šesterostruka pobjednica u New Yorku, Amerikanka Serena Williams postavljena je za 17. nositeljicu.

Komentara 1

MU
Muncimir
09:55 22.08.2018.

Čilić je čudo. Kad pobjedi Hrvat kad izgubi “Bosanac”.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije