Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HKS

Upravni odbor okrenuo leđa predsjedniku Ivanu Šukeru

08.06.2016., Zagreb - Konferencija za novinare u hotelu Panorama hrvatske kosarkaske reprezentacije uoci kvalifikacijskog turnira za put na Olimpijske igre u Rio de Janeiro. Roko Leni Ukic, izbornik Aleksandar Petrovic, predsjednik Hrvatskog kosarkaskog s
Foto: Pixsell
1/7
16.09.2016.
u 07:24

Tri od 11 članova Upravnog odbora Hrvatskog košarkaškog saveza pojavila su se na sjednici koja zbog nedostatka kvoruma nije ni održana

Samo tri od 11 članova Upravnog odbora Hrvatskog košarkaškog saveza pojavila su se na sjednici koja zbog nedostatka kvoruma nije ni održana. A trebalo je donijeti niz odluka vezanih uz skori početak nove košarkaške sezone pa tako i domaćeg prvenstva.

Kako doznajemo, predsjedniku Ivanu Šukeru moglo bi se dogoditi da ni na idućoj sjednici (pa bila ona čak i telefonska) nema kvoruma što bi značilo da od aktualnog saziva Upravnog odbora nema povjerenje i da je jedini izlaz sazivanje izvanrednog Sabora na kojem bi članstvo glasovalo o povjerenju čelnom čovjeku.

To bi se moglo dogoditi tim više što je dosadašnji glavni sponzor Hrvatska elektroprivreda “zatvorio pipu” i što je HKS zapao i u nemale financijske probleme jer na naplatu uskoro stižu i troškovi vezani uz organizaciju zagrebačke skupine Eurobasketa koji se kreću u milijunima kuna.

Premda on nije jedan od onih koji je blokadu Šukera pokrenuo, u splitskim košarkaškim ćakulama spominje se da bi, ako dođe do smjene vodstva, kandidat opozicije za novog predsjednika mogao biti sadašnji predsjednik Stručnog savjeta, naš slavni košarkaš Dino Rađa. Doduše, koliko čujemo, on takav scenarij za sada ne priželjkuje.

Komentara 4

Avatar mlijeko
mlijeko
22:30 19.09.2016.

Rađa se dokazao u Splitu..pa tamo košarka da jedva i postoji..

PE
pemulin
12:03 25.09.2016.

Pa Šuker ,nije ni mjesto ,u košarci. Čudio sam se što su i tko ,ga je izabrao, za predsjednika. Ljudi ,pa postavimo više stvari ,na svoje mjesto više. Ne može kirurg ,voziti avion ,ne može osnovnoškolac voditi ministarstvo, ne može mesar ,biti političar. ZATO VELIKA PODRŠKA NOVIM SNAGAMA ,U KOŠARCI. KOŠARKA KOŠARKAŠIMA I AMEN

Avatar mister.N@
mister.N@
08:41 16.09.2016.

auuuu ode veliki hdz-ovac iz sabora sad ga vise ni u savezu netrebaju.... visoko si letio suki visoko dok si letio ;) al osigurao si ti sebe i svoje davno prije zato ne brinem hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije