Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA DESTINACIJA

Uprava Trabzonspora potvrdila da Petković odlazi iz Dinama i završava transfer u Tursku

Zagreb: Nogometaši Dinama otputovali u Astanu na uzvratnu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
04.08.2023.
u 16:37

Hrvatski reprezentativac na pragu je odlaska iz hrvatskog prvaka, a zna se buduća destinacija

Bruno Petković definitivno će prema riječima člana uprave turskog Trabzonspora napustiti Dinamo i pridružiti se momčadi Nenada Bjelice. Naime, Birhan Emre Yazici u intervjuu za medij Sabah Spor govorio je o transferu Brune Petkovića u bivšeg osvajača Superlige i tvrdi da je sve već gotovo riješeno.

- Petković dolazi. Ne vjerujte onome što se piše na društvenim mrežama. Trabzonspor će dovesti igrače, budite strpljivi - otkrio je Yazici.

VEZANI ČLANCI:

Od početka ljetnog mercata Petkovića se povezuje s Trabzonsporom, a ugovor s Dinamom istječe mu u ljeto 2024. godine, dok ga Transfermarkt cijeni na pet milijuna eura, ali za očekivati je kako bi plavi mogli dobiti tri milijuna eura. 

Osim Petkovića, Maksimir bi mogli napustiti Livaković, Šutalo te Ivanušec za kojeg je ozbiljno zagrizao nizozemski prvak Feyenoord. 

Komentara 8

FR
freeshooter
17:57 04.08.2023.

...ako upravljači planiraju prodati ovu četvorku... mi bez njih nemamo što tražiti u Europi, adekvatnih zamjena nemamo, ono koji su došli ili dolaze, su samo prinove, ni približno pojačanja ovog reprezentativnog nivoa... nebude to dobro...

EJ
ejStef
18:40 04.08.2023.

Očekivano... Prodaj što možeš, dok možeš, podijeli novce, jer pitanje da li će ih biti sutra. Do sada nije dovedeno niti jedno pojačanje, a kamoli netko tko bi mogao zamijeniti iti jednog igrača od navedene četvorice... Nevjerojatno je da se dobiju novci od prodaje Gvardiola, Majera, Oršića, još nekih, pa onda direktne prodaje Šutala, Petkovića, Ivanušeca i Livakovića, a ne dovede se niti jedan igrač koji bi bio pojačanje... Kada ovi odu, igrački kadar nije dovoljan niti za osvajanje prvenstva, a u Europi ćemo biti kanta za napucavanje. Nevjerojatno je kako se preko noći uništi nešto što se gradilo 2 desetljeća...

Avatar Make my day
Make my day
18:20 04.08.2023.

Bez Livakivića, Petkovića i još 2-3, Dinamo će biti konkurentan za HNL, ali za Europu streljana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije