Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Portugalski derbi
Povratak na članak

Upozorenje Dinamu: Benfica 'okrenula' Porto u gostima i izbila na prvo mjesto!

Posljednjih 15 minuta Benfica je igrala s igračem manje, ali Porto nije uspio izjednačiti.

Komentari 5

Avatar mlijeko
mlijeko
00:39 03.03.2019.

Benfica je večeras igrala izuzetno grubo i prljavo. Svaki start na igrače Porta je bio start na igrača a ne na loptu. Sudac je isključio samo jednog igrača Benfice a morao je to učiniti još i prije igraču s brojem 6 koji je trebao dobiti najmanje 6 žutih kartona. Taj udara li ga udara, a niti igrač s brojem 22 ne zaostaje. A prošli su samo s jednim žutim. I Porto je oštećen u drugom poluvrijemenu za čisti penal. Ako takav sudački kriterij bude u četvrtak Dinam nema ni minimum šansi.

VL
ST
stefj
23:52 02.03.2019.

Realno, Benfica je veliki favorit, bilo bi pravo čudo da Dinamo prođe dalje... Nadajmo se da će Dinamo dobro odigrati, sada će se vidjeti koliko je daleko ili blizu od nečeg ozbiljnijeg u Europi...

VL
JO
josip
08:47 03.03.2019.

kmeeeee

VL
Avatar Untouchable
Untouchable
23:58 02.03.2019.

plitak potok

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.