Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
08.12.2014. u 14:00

Počeo je bezrazložno vikati kao da će tako njegovi argumenti biti snažniji

Zdravko Mamić u emisiji “Nedjeljom u dva” Aleksandra Stankovića pokazao je da više nema (ako je ikada uopće i imao) nijednu originalnu misao. Više mi se učinio kao čovjek koji ima ozbiljnih problema s USKOK-om nego kao sportski i “društveni” vizionar.

Takvi su mu bili i odgovori u većem dijelu emisije. Uglavnom se branio, davao uopćene izjave garnirane hrvatstvom, kojemu je on jedino mjerilo.

U tom svijetu relativnosti samo Mamić može uživati u cajkama po beogradskim birtijama s bliskim suradnikom zločinca Željka Ražnatovića Arkana, a drugi su krivi samo zato što imaju pogrešno prezime ili nacionalnost. Upravo je na tim detaljima Mamić otkrio svoju pravu ćud.

Izgubio je živce kada ga je ove nedjelje solidni Stanković upitao je li u redu da zagrebačke bakice imaju mirovinu od 2000 kuna dok njegovi najplaćeniji igrači imaju “berivo” od nekoliko stotina tisuća kuna. Počeo je bezrazložno vikati kao da tako ima snažniju argumentaciju.

Ili je očekivao da će ga se Stanković uplašiti, što se nasreću nije dogodilo. O kakvom je besprizornom čovjeku riječ, možda se najbolje vidi po njegovoj reakciji nakon duhovitog i potpuno uvjerljivog priloga novinara Borisa Rašete. Praveći se nevježa, Mamić je vrlo perfidno doveo u vezu Borisa Rašetu s bivšim generalom JNA Andrijom Rašetom.

Mamić je bezobrazan, agresivan i vrlo često primitivan, ali nije glup i neinformiran. Zna vrlo dobro tko je Boris, a tko Andrija Rašeta. Nakon ovakvog govora mržnje mirno se pohvalio da ide na donatorsku večeru Kolinde Grabar Kitarović. Katkada je bolje izgubiti izbore nego prihvatiti svakakve donacije.

>>Mamić izgubio živce: Prosvjed u Splitu vodili su dušmani i neprijatelji države!

Komentara 287

DI
dinamojavolim1
14:11 08.12.2014.

je li u redu da bakice imaju mirovinu 2000 kn a stankovic placu 40000 kn koju dobiva uzimanjem 80kn mjesecno od tih istih bakica zato jer posjeduju tv prijemnik??

GU
General_U
14:08 08.12.2014.

mamić ima svoje misli za razliku od vas ovo kao da je pisano na pantovčaku.

LI
liskovaca
14:33 08.12.2014.

jel ovo plaćen oglas???? gdje vidite govor mržnje??? možda srbinu reći da je srbin? Pa ako se oni toga srame, u čemu je problem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije