Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG VULKANSKOG OBLAKA

Upitno odigravanje utakmice Catania - Siena

vulkan (1)
Reuters
17.04.2010.
u 13:41

Odigravanje nedjeljnog susreta 34. kola nogometnog prvenstva Italije u kojem se susreću Catanija i Siena dovedeno je pod znak pitanja.

Vulkanski oblak iz Islanda nastavio je selidbu Europom u kojoj se mahom otkazuju avionski letovi, a isto se dogodilo s onim koji je trebao put Sicilije povesti igrače Siene u subotu ujutro.

Utakmica na stadionu Massimino zakazana je za nedjelju u 15 sati, a hoće li se do tada otvoriti zračni putevi i nogometaši Siene stići na odredište još se uvijek ne zna.

Fernando Torres stiže na vrijeme za utakmicu s West Hamom?

Vulkanski oblak s Islanda prouzročio je velike probleme diljem Europe, pogotovo kada je u pitanju zrakoplovni promet, a on se reflektira i na engleskog ligaša Liverpool.

Fernando Torres, njihov najbolji strijelac, ovog je tjedna boravio u Barceloni na dodatnim pretragama koljena. Nakon obavljenog posla kod tamošnjeg specijaliste Torres je krenuo na povratak na Anfield, no nije daleko došao.

Letovi su otkazani, tako da je Torres ostao "zatočen" u Barcelonu očekujući nastavak priče oko "vulkanskog oblaka". Dobra vijest u svemu je ta da Liverpool utakmicu 35. kola, na svom terenu protiv West Hama, igra u ponedjeljak.

- Vidjet ćemo koliko će se brzo normalizirati letovi, ali ga očekujemo do ponedjeljka u klubu. Ako ništa drugo, dobro je što su vijesti o njegovom koljenu posve zadovoljavajuće - rekao je na tu temu trener Liverpoola Rafael Benitez.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije